
Brukere online: 1976
Brukere i dag: 27686
Brukere siste 7 dager: 181784
350 g hvetemel
100 g melis
250 g smør
Pynt:
1 eggehvite
sukker
kanel
Bland mel og melis. Smuldre i smør og kna deigen sammen (deigen kan også kjøres raskt sammen i food processor).
Del deigen opp i 50 biter. Trill hver bit til lengder. Trykk dem flate med fingrene.
Bland sammen sukker og kanel og ha i en skål. Pensle hver kake med eggehvite og dypp dem i sukker- og kanel blandingen. Legg kakene på stekeplater dekket med bakepapir.
Stek kakene gyldne midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.
"Kanelstriper" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5266 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Det nærmer seg påske 🐣 og tid for å l ...
Krustader med karamellkrem (dulce de l ...
Hjemmelaget myntegelé er fantastisk ti ...
Dubai konfektkake 🤩 med de samme deil ...
Hvit sjokolademousse med mandariner 🤩 ...
Enkel taco bowl med søtpotet og cottag ...
Kanelboller stekt i fløte 🤩 wow, så f ...
Mandelkake med sitron og ricotta 🍋🤩 ...
Skolebollene som selges hos Lille Beto ...
Brukere online: 1976
Brukere i dag: 27686
Brukere siste 7 dager: 181784
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
Skriv ny kommentar