Krustader med rømme og rogn

Med ferdigkjøpte krustader går det superraskt å trylle frem lekker fingermat! Se et utvalg av varianter HER

Disse krustadene har jeg fylt med rømme og rogn. Litt fint hakket rødløk og dill er den eneste pynten du trenger. 

Nydelige munnfuller som er perfekte å servere til et glass med bobler! 

 

 

Se også Blinis med kaviar og Rømmedipp med rogn og dill

 

Oppskriften gir 24 små krustader.

 

Ingredienser: 

♥ 24 små krustader (se tips)

Fyll: 
♥ 3 dl seterrømme (eller crème fraîche)
♥ 75 g sik- eller steinbitrogn (se tips)
♥ 0,5 rødløk
♥ 1 bunt frisk dill

 

Fremgangsmåte: 

Finn frem ingrediensene.

 

 

Sett krustader utover på et fat.  

 

 

Fyll dem med en god klatt tykk rømme. 

Legg på en teskje rogn. 

 

 

Pynt med litt fint hakket rødløk.

 

 

Og så med litt frisk dill. 

 

 

Serveres så nylagde som mulig! 

 

 

Disse krustadene er så fine å servere som minglemat til gjester!  😃

 

 

Enkle og kjempegode!  😋

 


 

Tips: 

♥ Krustader er små, sprø terter som kan fylles med masse forskjellig godt. For flere forslag til fylte krustader, se som sagt HER.

♥ Krustader fås kjøpt i velassorterte matvarebutikker i litt ulike varianter. Jeg har kjøpt de jeg har brukt her hos Meny.

 

 

♥ Jeg har her brukt steinbitsrogn (kjøpt hos Coop Mega). Du kan så klart variere med ulike varianter rogn. 

 

 

♥ Du bør helst bruke seterrømme eller crème fraîche (ikke lettvariant). Dette fordi lettvariantene kan blir for tyntflytende i konsistensen. 

♥ Krustader bør fylles så tett opp til servering som overhodet mulig, slik at de er mest mulig sprø. Blir de stående, vil de mykne noe pga fuktigheten i rømmen. 

 

Så er det bare å glede seg til festen! 😃

 

 

God fornøyelse! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Krustader med rømme og rogn
Ingredienser

♥ 24 små krustader (se tips)

Fyll: 
♥ 3 dl seterrømme (eller crème fraîche)
♥ 75 g sik- eller steinbitrogn (se tips)
♥ 0,5 rødløk
♥ 1 bunt frisk dill

Fremgangsmåte

Sett krustader utover på et fat.  

Fyll dem med en god klatt tykk rømme. 

Legg på en teskje rogn. 

Pynt med litt fint hakket rødløk og frisk dill. 

Serveres så nylagde som mulig! 

Tips

♥ Krustader er små, sprø terter som kan fylles med masse forskjellig godt. For flere forslag til fylte krustader, se som sagt HER.

♥ Krustader fås kjøpt i velassorterte matvarebutikker i litt ulike varianter. Jeg har kjøpt de jeg har brukt her hos Meny.

♥ Jeg har her brukt steinbitsrogn (kjøpt hos Coop Mega). Du kan så klart variere med ulike varianter rogn. 

♥ Du bør helst bruke seterrømme eller crème fraîche (ikke lettvariant). Dette fordi lettvariantene kan blir for tyntflytende i konsistensen. 

♥ Krustader bør fylles så tett opp til servering som overhodet mulig, slik at de er mest mulig sprø. Blir de stående, vil de mykne noe pga fuktigheten i rømmen. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift