Brukere online: 1752
Brukere i dag: 10052
Brukere siste 7 dager: 195572
7,5 dl kulturmelk
5 dl sukker
1 ss natron
150 g smør
10 dl hvetemel
Pynt:
200 g valnøtter
perlesukker
Bland sammen kulturmelk, sukker og natron i en stor bakebolle (bruk en stålvisp). Rør i smeltet smør og deretter hvetemelet. Rør med stålvispen til deigen er klumpfri.
Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Strø over perlesukker og hakkede pecannøtter.
Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i 30 min. Avkjøl kaken i langpannen før den tas ut og deles opp i passe store firkanter.
Pecannøttene kan byttes ut med andre typer nøtter, for eksempel valnøtter eller en blanding av ulike typer nøtter.
Kaken egner seg godt til frysing.
Skriv ny kommentar