Lebkuchen-krydder

Tyske Lebkuchen lages med en helt spesiell krydderblanding bestående av 7 typer krydder, som gir er grunnen til at kakene blir så utrolig gode. Blant mine absolutte favorittkaker, faktisk! 

Når det er så mange typer krydder, er det kjekt å lage blandingen klar, så slipper du å stresse med det når kakene skal lages. Krydderblandingen har god holdbarhet om den oppbevares på glass med tett lokk.

 

Ingredienser:

♥ 2,5 ts kanel
♥ 2 ts nellik
♥ 0,5 ts ingefær
♥ 0,5 ts koriander
♥ 0,5 ts kardemomme
♥ 0,5 ts anis
♥ 0,5 ts allehånde
♥ 0,25 ts muskat

 

Fremgangsmåte: 

Bland krydderne godt sammen.

Ha på glass med tett lokk.


Tips:

♥ Porsjonen kan skaleres opp eller ned, avhengig av hvor store mengder du ønsker å lage. 

♥ Krydderblandingen bør oppbevares lufttett for at aromaen skal bevares best mulig. 

For oppskrifter der jeg har brukt denne krydderblandingen, se fantastisk gode Lebkuchen og Dominosteine

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Lebkuchen-krydder
Ingredienser

♥ 2,5 ts kanel
♥ 2 ts nellik
♥ 0,5 ts ingefær
♥ 0,5 ts koriander
♥ 0,5 ts kardemomme
♥ 0,5 ts anis
♥ 0,5 ts allehånde
♥ 0,25 ts muskat

Fremgangsmåte

Bland krydderne godt sammen.

Ha på glass med tett lokk.

Tips

♥ Porsjonen kan skaleres opp eller ned, avhengig av hvor store mengder du ønsker å lage. 

♥ Krydderblandingen bør oppbevares lufttett for at aromaen skal bevares best mulig. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift