Brukere online: 2181
Brukere i dag: 30275
Brukere siste 7 dager: 196109
300-500 g marsipan (se tips)
Ulike typer nøtter (se tips)
Pynt:
50-100 g hvit sjokolade
50-100 g mørk sjokolade
50-100 g melkesjokolade
melisdryss
Form marsipanen til flate rundinger i ulike størrelser. Trykk en nøtt på hver marsipanrunding.
Smelt sjokoladetypene hver for seg (gjøres raskt i mikro). Ha sjokoladen i små kremmerhus laget av matpapir. Klipp et lite hull nederst i kremmerhusene.
Pynt marsipankonfekten med melisdryss eller med ringlet sjokolade. La konfekten stå kjølig til sjokoladen har stivnet.
Oppbevar marsipankonfektet kjølig i tettsluttet kakeboks med matpapir mellom lagene.
Bruk marsipan av god kvalitet når du lager konfekt, f.eks. Ekte marsipan (fra Odense) eller Råmarsipan (fra Anthon Berg).
Til konfekten på bildet er brukt følgende typer nøtter: valnøtter, hasselnøtter, mandler, pecannøtter og macadamianøtter.
1 kommentar
Vet du hvor man kan få tak i
Vet du hvor man kan få tak i små kremmerhus til konfekt? Vet de var vanlige før. Tror det er samme papir som til vanlige konfektformer, men i kremmerhus.
Skriv ny kommentar