Brukere online: 1956
Brukere i dag: 19558
Brukere siste 7 dager: 195995
5 egg
400 g sukker
220 g smør
2 dl melk
350 g hvetemel
4 ts bakepulver
Pynt:
perlesukker
kanel
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Smelt smøret og bland med melk. Sikt sammen hvetemel og bakepulver. Bland det tørre og smørmelken vekselsvis inn i eggedosisen.
Ha deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Dryss over kanel og rikelig med perlesukker.
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 30 min. Avkjøl kaken helt i formen. Ta kaken forsiktig ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken opp i firkanter som ikke er altfor store (ca 4x4 cm).
"Perlesukkerkake" er kjempefin å fryse.
Kaken kan drysses med hakkede mandler i tillegg til perlesukker og kanel.
1 kommentar
Fantastisk enkel og god kake!
Fantastisk enkel og god kake! Fort gjort å lage. Veldig bra oppskrift , som alt annet på denne siden :)
Skriv ny kommentar