Brukere online: 105
Brukere i dag: 1298
Brukere siste 7 dager: 195587
300 g smør
600 g sukker
4 egg
3,5 dl melk
500 g hvetemel
1 ss vaniljesukker
4 ts bakepulver
4 ss kakao
Glasur:
5-6 dl rosa melis med jordbærsmak
3-4 ss vann
Pisk mykt smør og sukker til luftig smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene. Rør det tørre og melken vekselsvis inn i deigen.
Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175°C i 30 min. Avkjøl kaken i formen. Hvelv kaken ut av langpanne og fjern bakepapiret.
Rør sammen melisglasuren. Smør den i et tynt lag over den kalde kaken (bruk en smørekniv). Del kaken opp i firkanter.
Rosa melis med jordbærsmak fås nå kjøpt i de aller fleste velassorterte matvarebutikkene.
Kaken er fin å fryse.
Skriv ny kommentar