Rømmedipp med cheddar og gressløk

Skikkelig digg dipp! 

Rømmedipp med cheddar og gressløk egner seg supert som dipp til potetgull (prøv med trøffelsmak... 😍), grønnsaksstaver eller som tilbehør til Knuste poteter (Smashed potatoes)!  Også godt på bakt potet, som dressing til en salat, som tilbehør til grillmat osv. 


Ingredienser: 

♥ 3 dl seterrømme
♥ 0,5 dl fint hakket gressløk
♥ 1,5 dl revet cheddar
♥ salt og pepper


Fremgangsmåte: 

Finn frem ingrediensene. Finhakk gressløken og riv cheddarosten (med mindre du har kjøpt ferdigrevet).

Ha rømmen i en bolle og tilsett gressløk og cheddar. 

 

 

Rør blandingen sammen. 

 

 

Smak til med kvernet salt og pepper.

Ha rømmedippen over i en egnet serveringsskål.

Pynt med litt ekstra ost og gressløk. 

 

 

 

Nyt! 

 

 

Tips:

♥ Du kan bruke lettrømme i stedet for seterrømme, men da vil dippen blir litt mer tyntflytende. 

♥ Cheddar finnes både i naturlig lys gulfarge og i oransje. Kjøpes som blokk eller ferdig revet. 

 

 

♥ Kan anbefale denne dippen til f.eks. Knuste poteter med hvitløkssmør og parmesan, gulrotstaver eller til potetgull (jeg har fått dilla på denne med trøffel). 

 

 

♥ Dippen kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Dekk over med plastfolie eller ha den i en boks.

 

Perfekt dipp til helgen!  😊

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Rømmedipp med cheddar og gressløk
Ingredienser

♥ 3 dl seterrømme
♥ 0,5 dl fint hakket gressløk
♥ 1,5 dl revet cheddar
♥ salt og pepper

Fremgangsmåte

Finn frem ingrediensene. Finhakk gressløken og riv cheddarosten (med mindre du har kjøpt ferdigrevet).

Ha rømmen i en bolle og tilsett gressløk og cheddar. 

Rør blandingen sammen. 

Smak til med kvernet salt og pepper.

Ha rømmedippen over i en egnet serveringsskål. Pynt med litt ekstra ost og gressløk. 

Nyt! 

Tips

♥ Du kan bruke lettrømme i stedet for seterrømme, men da vil dippen blir litt mer tyntflytende. 

♥ Cheddar finnes både i naturlig lys gulfarge og i oransje. Kjøpes som blokk eller ferdig revet. 

♥ Dippen kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Dekk over med plastfolie eller ha den i en boks.

Allergier og preferanser
Stikkord

1 kommentar

Kjempegod! 🤩 Hvor mange personer er denne beregnet til? Jeg tenker å lage den som tilbehør til knuste poteter og oksestek.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift