Rømmedipp med cheddar og gressløk

Skikkelig digg dipp! 

Rømmedipp med cheddar og gressløk egner seg supert som dipp til potetgull (prøv med trøffelsmak... 😍), grønnsaksstaver eller som tilbehør til Knuste poteter (Smashed potatoes)!  Også godt på bakt potet, som dressing til en salat, som tilbehør til grillmat osv. 


Ingredienser: 

3 dl seterrømme
0,5 dl fint hakket gressløk
1,5 dl revet cheddar
salt og pepper


Fremgangsmåte: 

Finn frem ingrediensene. Finhakk gressløken og riv cheddarosten (med mindre du har kjøpt ferdigrevet).

Ha rømmen i en bolle og tilsett gressløk og cheddar. 

 

 

Rør blandingen sammen. 

 

 

Smak til med kvernet salt og pepper.

Ha rømmedippen over i en egnet serveringsskål.

Pynt med litt ekstra ost og gressløk. 

 

 

 

Nyt! 

 

 

Tips:

Du kan bruke lettrømme i stedet for seterrømme, men da vil dippen blir litt mer tyntflytende. 

Cheddar finnes både i naturlig lys gulfarge og i oransje. Kjøpes som blokk eller ferdig revet. 

 

 

Kan anbefale denne dippen til f.eks. Knuste poteter med hvitløkssmør og parmesan, gulrotstaver eller til potetgull (jeg har fått dilla på denne med trøffel). 

 

 

Dippen kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Dekk over med plastfolie eller ha den i en boks.

 

Perfekt dipp til helgen!  😊

 


      

Rømmedipp med cheddar og gressløk
Ingredienser

3 dl seterrømme
0,5 dl fint hakket gressløk
1,5 dl revet cheddar
salt og pepper

Fremgangsmåte

Finn frem ingrediensene. Finhakk gressløken og riv cheddarosten (med mindre du har kjøpt ferdigrevet).

Ha rømmen i en bolle og tilsett gressløk og cheddar. 

Rør blandingen sammen. 

Smak til med kvernet salt og pepper.

Ha rømmedippen over i en egnet serveringsskål. Pynt med litt ekstra ost og gressløk. 

Nyt! 

Tips

Du kan bruke lettrømme i stedet for seterrømme, men da vil dippen blir litt mer tyntflytende. 

Cheddar finnes både i naturlig lys gulfarge og i oransje. Kjøpes som blokk eller ferdig revet. 

Dippen kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager. Dekk over med plastfolie eller ha den i en boks.

Allergier og preferanser
Stikkord

1 kommentar

Kjempegod! 🤩 Hvor mange personer er denne beregnet til? Jeg tenker å lage den som tilbehør til knuste poteter og oksestek.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift