Brukere online: 1813
Brukere i dag: 36183
Brukere siste 7 dager: 183654
150 g smør
2,5 ss lys sirup
2 ss kokende vann
1,5 ts natron
2,5 dl sukker
2,5 dl hvetemel
2 dl kokos
2,5 dl havregryn (små, lettkokte)
Smelt smør og sirup i en mellomstor kjele. Løs opp natron i kokende vann og ha i. Rør i sukker, hvetemel, kokos og til slutt havregryn.
Sett kaker med to teskjeer på stekeplater som er dekket med bakepapir. Beregn god avstand, for kakene flyter en god del ut under steking.
Stek kakene ved 150°C i 15-20 min, til de er gyldne. Avkjøl kakene på platen i 10 minutter før de flyttes over på rist og avkjøles helt.
Det er viktig at kakene får avkjøle på platen. Flyttes de mens de er for varme, vil de gå i stykker. Kakene vil stivne til under avkjøling.
Oppbevar kakene i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar