Brukere online: 1439
Brukere i dag: 45900
Brukere siste 7 dager: 198798
Her er et spennende tips til ostefatet!
Svisker marinert i appelsinjuice og fersk ingefær smaker nydelig sammen med Camembert.
Ingredienser:
♥ 250 g svisker
♥ 1,5 dl appelsinjuice
♥ 1ss revet fersk ingefær
Servering:
Camembert ost
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp blandingen. La den så stå og småkoke i ca 10 min.
Ta kjelen av platen og avkjøl.
Ha sviskene med juicen så i en passende skål og sett skålen i kjøleskapet til dagen etter. Sviskene vil da være bløte og smakfulle!
Kjøp en god Camembert! Denne osten smaker ekstra godt sammen med sviskene.
Jeg har her brukt Gylden Castello, som fås kjøpt i de fleste store matbutikkene.
Tips:
Disse sviskene er også gode til andre typer oster, men som sagt min favorittkombinasjon her er Camembert.
Sviskene har lang holdbarhet i kjøleskapet.
Enjoy!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 250 g svisker
♥ 1,5 dl appelsinjuice
♥ 1ss revet fersk ingefær
Servering:
Camembert ost
Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp blandingen. La den så stå og småkoke i ca 10 min.
Ta kjelen av platen og avkjøl.
Ha sviskene med juicen så i en passende skål og sett skålen i kjøleskapet til dagen etter. Sviskene vil da være bløte og smakfulle!
Kjøp en god Camembert! Denne osten smaker ekstra godt sammen med sviskene.
Disse sviskene er også gode til andre typer oster, men som sagt min favorittkombinasjon her er Camembert.
Sviskene har lang holdbarhet i kjøleskapet.
Skriv ny kommentar