Tropisk påskeyoghurt


Sola skinner denne deilige påskemorgenen.

Her er et tips på hvordan du raskt setter sammen en nydelig, tropisk påskeyoghurt, som både er sunn og smaker fantastisk!

 


 

Ingredienser:

♥ Yoghurt med melon og pasjonsfrukt
♥ Crüsli solfrokost (eller annen god, søtet müsli)

 

 

♥ Tropisk frukt, for eksempel granateple, mango, fersk ananas
♥ På toppen av yoghurten: vaniljepulver eller vaniljesukker

 

 

Fremgangsmåte:

Bruk gjerne noen høye, flotte glass!

Fyll på lagvis med müsli, yoghurt og mango oppdelt i biter. Avslutt med müsli og mangobiter.

Legg granateplekjerner på toppen.

Pynt glasset med en stor skive fersk ananas og gi hele glass et dryss med vaniljepulver.

 

 

Herlig, tropisk luksusyogurt er klar for servering!

 

 

Tips:

♥ Jeg elsker Crüsli solfrokost, som i motsetning til de fleste andre müsli er ekstra crunchy og i større klumper, ikke bare korn og frø. Nesten som godteri!  Smile  Anbefales å teste ut hvis du ikke allerede har gjort det!

♥ Jeg har brukt yoghurt med smak av melon og pasjonsfrukt, som smaker utrolig nydelig sammen med tropisk frukt.

♥ Bruk den tropiske frukten du liker best. Bruker du mango som jeg har gjort her, er det viktig for smaken at mangofrukten er skikkelig søt og god. Jeg brukte fersk ananas kun som pynt, men ananasbiter er også godt blandet sammen med yoghurten. Papaya er også godt. Granateple gir nydelig smak og er lekkert å se på, men er litt syrlig, så jeg synes det holder med noe på toppen.

♥ Jeg drysset litt frø av ekte vaniljestang på toppen av yoghurten for ekstra god vaniljesmak. Dette kan sløyfes, eller du kan bruke et lite dryss vanlig vaniljesukker i stedet.

 

Nydelig og sunn start på dagen!

 

 

Elsker disse smakene ...

 

 

Kos med påskestemning  Smile  

 


♥ ♥ ♥ ♥

Tropisk påskeyoghurt
Ingredienser

♥ Yoghurt med melon og pasjonsfrukt
♥ Crüsli solfrokost (eller annen god, søtet müsli)
♥ Tropisk frukt, for eksempel granateple, mango, fersk ananas
♥ På toppen av yoghurten: vaniljepulver eller vaniljesukker

Fremgangsmåte

Bruk gjerne noen høye, flotte glass!

Fyll på lagvis med müsli, yoghurt og mango oppdelt i biter. Avslutt med müsli og mangobiter.

Legg granateplekjerner på toppen.

Pynt glasset med en stor skive fersk ananas og gi hele glass et dryss med vaniljepulver.

Tips

♥ Jeg elsker Crüsli solfrokost, som i motsetning til de fleste andre müsli er ekstra crunchy og i større klumper, ikke bare korn og frø. Nesten som godteri!  Smile  Anbefales å teste ut hvis du ikke allerede har gjort det!

♥ Jeg har brukt yoghurt med smak av melon og pasjonsfrukt, som smaker utrolig nydelig sammen med tropisk frukt.

♥ Bruk den tropiske frukten du liker best. Bruker du mango som jeg har gjort her, er det viktig for smaken at mangofrukten er skikkelig søt og god. Jeg brukte fersk ananas kun som pynt, men ananasbiter er også godt blandet sammen med yoghurten. Papaya er også godt. Granateple gir nydelig smak og er lekkert å se på, men er litt syrlig, så jeg synes det holder med noe på toppen.

♥ Jeg drysset litt frø av ekte vaniljestang på toppen av yoghurten for ekstra god vaniljesmak. Dette kan sløyfes, eller du kan bruke et lite dryss vanlig vaniljesukker i stedet.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift