Brukere online: 147
Brukere i dag: 1149
Brukere siste 7 dager: 195604
Hei på dere!
I dag vil jeg vise dere verden beste dessert ♥
Mango pulp er en av mine yndlingsprodukter, og som dessverre fortsatt nesten ikke er kjent i Norge.
Mango pulp er en mangopuré som selges på hermetikkboks og som har den utroligste nydelige mangosmaken i verden!
Sukk - I LOVE IT!
Jeg kjøper mango pulp i utenlandske butikker på Grønland i Oslo.
(Og da som regel mange bokser i slengen;-) )
ja, som du ser koster boksen bare 30 kr....:)
Håper virkelig at noen flere får øynene opp for produktet og at det gjøres mer tilgjengelig i norske matbutikker.
"Mango Pulp & Vanilla Ice Cream" er min indiske mammas aller beste desserttips!!
Ubegripelig enkelt, men alltid måltidets høydepunkt!
Dette er en dessert jeg er vokst opp med, og som jeg anbefaler på det sterkeste.
♥
Ingredienser:
♥ 1 liter vaniljeis av god kvalitet
♥ 1 boks mangopuré (mango pulp9
Fremgangsmåte:
La boksen med vaniljeisen stå i romtemperatur en liten stund, slik at den smelter nok til at du kan hvelve hele isen ut av boksen (bruk en kniv til å hjelpe til og for å løsne isen fra kanten av boksen). Hvelv isen over på et fat som har litt høye kanter. Bruk gjerne en stor, buet serveringsskål.
Hell mangopuréen over isen, slik at deler av isblokken blir farget gul og resten av mangepuréen samler seg i serveringsskålen.
Desserten er klar og kan settes på bordet!
♥ Tips:
Jeg bruker aller helst vaniljeisen fra Mövenpick som lages med ekte vanilje. En slik boks innholder ca 0,5 liter is og passer med en halv boks mangopulp.
Etter hvert som desserten står på bordet og man forsyner seg, smelter isen mer og mer og blander seg med mango pulpen.
Da er desserten bare ENDA BEDRE
mmmmmmmmmmmmmm...........
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Se også "Mango milkshake" som også lages med mango pulp og vaniljeiskrem med tillegg av litt melk. De samme smakene med andre ord, men servert som herlig, kald drikke! Oppskriften finner du her.
1 liter vaniljeis av god kvalitet
1 boks mangopuré (mango pulp)
La boksen med vaniljeisen stå i romtemperatur en liten stund, slik at den smelter nok til at du kan hvelve hele isen ut av boksen (bruk en kniv til å hjelpe til og for å løsne isen fra kanten av boksen). Hvelv isen over på et fat som har litt høye kanter. Bruk gjerne en stor, buet serveringsskål.
Hell mangopuréen over isen, slik at deler av isblokken blir farget gul og resten av mangepuréen samler seg i serveringsskålen.
Desserten er klar og kan settes på bordet!
Jeg bruker aller helst vaniljeisen fra Mövenpick som lages med ekte vanilje. En slik boks innholder ca 0,5 liter is og passer med en halv boks mangopuré.
Etter hvert som desserten står på bordet og man forsyner seg, smelter isen mer og mer og blander seg med mango pulpen. Da er desserten bare ENDA BEDRE
3 kommentarer
N-A-M! Så virkelig godt ut :-
N-A-M! Så virkelig godt ut :-)
Et lite tips hvis man vil ha isen fort ut av formen er å holde hver av sidene noen sekunder under varmt rennende vann. Da smelter bare akkurat det ytterste laget og isen forblir fryst litt lengre, selv om det virker veldig godt når den smelter inn i mangoen også... :-)
Hei! Har vært innom noen
Hei! Har vært innom noen utlanske butikker på grønland uten hell på å finne denne mango pulpen. Kan du si hvor eksakt man kan få tak i de?
Så utrolig godt ut! :D
Jeg kjøpte Mango Pulp i den
Jeg kjøpte Mango Pulp i den tyrkiske butikken på Manglerud senter:)
Skriv ny kommentar