Varm kakao

Hei,

Nå på kalde, mørke novemberdager er det om å gjøre å fokusere på stemningen hjemme og gjøre det skikkelig varmt og hjemmekoselig. Smile  

Noe av det beste som finnes er å kose seg med varm kakao!

Det er så enkelt og så utrolig godt!  Yum  

    

 

 

Oppskriften passer til 4 kopper varm kakao.


Ingredienser:

5 ss kakaopulver
5 ss brunt sukker (se tips)
1 liter melk (se tips)


Fremgangsmåte: 

Ha kakaopulver og sukker i en kjele. 

 


Bland sammen.

 

 

Tilsett halvparten av melken og rør godt rundt.

 

 

Tilsett resten av melken og varm opp kakaoen under omrøring til den er rykende varm.

 

 

Øses i kopper og serveres straks.

 

 

Boller og varm kakao har alltid vært en super kombinasjon!  Yum  

 


 

Tips:

Jeg synes brunt sukker gir ekstra god smak, men det går helt fint å bruke hvitt sukker også.

Helmelk gir en ekstra fyldig og god kakao og det er det jeg har brukt her, men lettmelk kan også brukes. 

 

 

Varm kakao i mørketiden kan virkelig anbefales! 

 

 

Kos deg og ha en fortsatt fin lørdag!  Heart  

 




   

Varm kakao
Ingredienser

5 ss kakaopulver
5 ss brunt sukker (se tips)
1 liter melk (se tips)

Fremgangsmåte

Ha kakaopulver og sukker i en kjele. 

Tilsett halvparten av melken og rør godt rundt.

Tilsett resten av melken og varm opp kakaoen under omrøring til den er rykende varm.

Øses i kopper og serveres straks.

Tips

Jeg synes brunt sukker gir ekstra god smak, men det går helt fint å bruke hvitt sukker også.

Helmelk gir en ekstra fyldig og god kakao og det er det jeg har brukt her, men lettmelk kan også brukes. 

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift