Brukere online: 1375
Brukere i dag: 9769
Brukere siste 7 dager: 194557
Dette er en nydelig yoghurtsaus, med deilig smak av hvitløk og dill.
Yoghurtsausen kan brukes som kald saus, dipp eller salatdressing. Kjempegod til grillede grønnsaker, stekt kjøtt, fisk eller kylling eller vegetarkaker (se for eksempel Squashkaker med feta og dill).
Ingredienser:
♥ 3 dl gresk yoghurt
♥ 3 fedd hvitløk, presset
♥ 4 ss hakket, frisk dill
♥ kvernet salt eller flaksalt
Fremgangsmåte:
Ha gresk yoghurt i en bolle. Tilsett pressede hvitløksfedd og hakket dill.
Rør sammen og smak til med litt salt.
Oppbevar yoghurtsausen kjølig frem til servering.
Tips:
♥ Bruker du gresk yoghurt, får du en nokså tykk yoghurtsaus. Liker du sausen mer tyntflytende, kan du tilsette litt kefir, eller du kan bytte ut gresk yoghurt med vanlig yoghurt naturell.
♥ Jeg liker kraftig hvitløkssmak, men det er bare å redusere mengden presset hvitløk hvis du ønsker mildere hvitløkssmak.
♥ Jeg har blant annet servert denne yoghurtsausen til Squashkaker med feta og dill.
Denne yoghurtsausen er sunnere og smaker mye bedre enn ferdigkjøpt hvitløksdressing! 😊
God fornøyelse!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 3 dl gresk yoghurt
♥ 3 fedd hvitløk, presset
♥ 4 ss hakket, frisk dill
♥ kvernet salt eller flaksalt
Ha gresk yoghurt i en bolle. Tilsett pressede hvitløksfedd og hakket dill.
Rør sammen og smak til med litt salt.
Oppbevar yoghurtsausen kjølig frem til servering.
♥ Bruker du gresk yoghurt, får du en nokså tykk yoghurtsaus. Liker du sausen mer tyntflytende, kan du tilsette litt kefir, eller du kan bytte ut gresk yoghurt med vanlig yoghurt naturell.
♥ Jeg liker kraftig hvitløkssmak, men det er bare å redusere mengden presset hvitløk hvis du ønsker mildere hvitløkssmak.
♥ Jeg har blant annet servert denne yoghurtsausen til Squashkaker med feta og dill.
Skriv ny kommentar