Det søte livs julekalender Luke 5, 6 og 7: Jeg gir bort 6 eksemplarer av Det søte livs jubileumsbok til 3 heldige vinnere!!

Innlegget inneholder salgslenker.

Hei kjære dere!

Det er 2. advent og allerede 7. desember! Tiden flyr, og denne gangen ble jeg nødt til å slå sammen Luke 5, 6 og 7 i julekalenderen til ett blogginnlegg. Til gjengjeld håper jeg dette er gaver dere vil sette pris på.

Jeg gir i dag bort 6 eksemplarer av Det søte livs 10-års jubileumsbok "Kristine favoritter" til 3 av dere lesere, som altså får 2 bøker hver. Dermed får dere som vinner både en bok til å beholde selv og en bok til å gi bort til jul.

I disse bøkene skriver jeg gjerne personlig hilsen, og har du ønsker når det gjelder hva jeg skal skrive, får vi til det også Wink 
Dette kan vi maile om etter at du har blitt trukket ut.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget.

 

Boken inneholder over 200 oppskrifter, som er de oppskriftene som er mine favoritter og som også har vært mest besøkt av leserne i løpet av de 10 årene jeg har drevet med Det søte liv. Jeg har prøvd å holde på bloggstilen så langt det har latt seg gjøre også i boken, så her finner du både personlige omtaler av kakene, smileys, ordtak, hjerter og mange utropstegn! Smile

Boken består av følgende 8 kapitler:

Kapittel 1: Langpannekaker

 

 

Kapittel 2: Sjokoladekaker

 

 

 

 

Kapittel 3: Festkaker

 

 

 

 

Kapittel 4: Franske fristelser

 

 

 

 

Kapittel 5: Italienske søtsaker

 

 

 

 

 

Kapittel 6: Amerikanske klassikere

 

 

 

 

 

 

 

Kapittel 7: Gjærbakst

 

 

 

 

 

Kapittel 8: Kveldskos

 

 

 

 

 

Boken finnes i de fleste bokhandlere i landet og i bokhandlere på nett. Husk at dere uansett vil kunne få tak i boken på Tanum.no til 12.5 % rabatt og gratis frakt - se HER.

På grunn av samarbeidet jeg har med Tanum.no, er det dessuten kun der du kan få kjøpt signert versjon av boken, se HER.

 

Men blir du vinner av enten Luke 5, Luke 6 eller Luke 7 i Det søte livs julekalender, sender jeg deg 2 eksemplarer av boken fra mitt personlige lager helt kostnadsfritt. 

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før onsdag 10. desember kl. 21.00.

Alle 3 vinnere trekkes samme kvelden og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinnerne må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.
 

Lykke til alle sammen!

 

Bloggkategori

1344 kommentarer

Takk for utrolig gode og flotte oppskrifter. Boka ser veldig fin ut og står oppført på mi ønskeliste

Bruker alltid siden din når noe skal bakes..full av inspirasjon så denne boken hadde vært fantastisk å vinne da jeg ønsker meg den til jul =)

ja takk ønsker meg svææææært gjerne din bok. Har vært
Tom i de fleste butikker i Bergen. Så jeg ø søker meg den.
Står øverst på ønskelisten minPå forhånd takk.

Mvh Renathe.

litt sen! men må bare si at jeg liker julekalenderen din, kjempefin mulighet til å få en superfin og nyttig julegave, og noe å gi bort i julegave og, vet boka di ville blitt satt stor pris på både i hjemmet her og hos mor og far:)

So mange spennande oppskrifter. Den boka hadde vore super å få

veldig glad i bloggen din, bruker den masse til å hente inspirasjon. Og blir alltid vellykket resultat.

Den hadde vært helt super å bli den heldige vinneren av disse fantastiske oppskriftene. Da ville både store og små bli over the moon

Du driver en fantastisk fin side med oppskrifter for oss som elsker baking! Jeg vil være med på trekningen!!

Hadde vært kjempekjekt å vinne!! :-) Men hvis ikke så er den på ønskelisten til jul, så da krysser jeg fingre :-D

Åååh! Den boken er jo bare med såå fristende oppskrifter! :-D Tenk om den kunne havnet under juletreet i år... ;) <3

Hei. Har allerede kjøpt 2 av jubileumsbøkene dine, skryt får du av meg for dem :-). Har flere som ønsker denne i julegave, så det hadde vært kjekt og vunnet 2 til av dem :-)

hadde blitt så glad om jeg hadde fått vunnet boka di. har prøvd mange oppskrifter fra bloggen og hele familien elsker det de får servert

Ville vært fantastisk med boka! Jeg elsker å bake etter dine oppskrifter (eller bare se på bildene og drømme om alle de gode tingene ;). )

Åh, dette hadde vært perfekt for min niese og meg! Bake i lag, dele erfaringer og få inspirasjon fra gode oppskrifter og innbydende bilder. Definitivt på ønskelista! :-)

Fantastisk bok! Jeg tenker å gi dem bort til min beste svigerinne og min gode venninne om jeg skulle være så heldig å vinne :) <3

Har oppdaga bloggen din for fullt i haust, og synes du har supre oppskrifter som og er enkle og få til. Prøvde litt sporadisk dine oppskrifter førre vinter, men då litt tilfeldig. Har etterkvart byrja og bruka dei aktivt etter at baksten min blir vellukka med dine oppskrifter.. Sist baka eg vannbakkels med vaniljekrem og fekk mykje skryt. Set ekstra pris på tipsene du har. Vil uansett bruka bloggen, men ekstra kjekt med bok så kryssar fingrane. Stå på og keep up the good work.

Jeg melder meg på trekningen! Boka er på ønskelisten til en student og småbarnsmamma som elsker å bake!

Står høyt på ønskelisten!! Alle julekakene jeg har bakt i år, er oppskrifter fra Det søte liv! Det er dit jeg går når kaker skal bakes! Ønsker meg derfor boken,slik at jeg kan slå opp i den neste gang:-) *krysser fingrene hardt*

Ønsker meg..!! :) Når jeg skal bake søker jeg alltid etter inspirasjon og oppskrifter her på siden din :) Her er det mye godt altså!

Ååå, vil gjerne vinne :-) vinner eg skal eg gi den ene boken til min svigerinne :-)

Øver på å bli en habil kake baker..har funnet mange oppskrifter hos deg som til og med jeg har fått bra til..gode forklaringer..så bok hadde vært perfekt nå som det begynner å bli gøy å bake

Utrolig flott bok Denne står høyt på ønskelisten min i år. Hadde blitt super glad om jeg var den heldige vinner

Flott blogg, og denne boken ønsker jeg meg veldig! veldig glad i lage all slags ting :-)

Veldig inspirerende blogg, har funnet mange deilige oppskrifter her :) Ønsker veldig å inspireres av boka di - og overraske en venninne med ei bok :)

Hei! Min lille søster på 18 år ønsker seg virkelig denoe boken til jul! Og kanskje jeg da selv kan lære meg og lage noe godt på kjøkkenet! Krysser fingrene for at dette blir den første gang jeg vinner noe :-) ha en fin adventstid ! :-)

Ønsker meg virkelig kokeboka di! Imorgen skal Sarah Bernhardt-oppskriften din testes ut, gleder meg :D

Hei Kristine,
Vil veldig gjerne vinne disse ja, for å kunne glede 2 personer med fantastisk flott julegave!!!! Har boken selv og vil gjerne dele denne flotte boka med flere! Hilsen Camilla

Jag bara älskar din blogg, och önskar mig verkligen ett exemplar som jag kan botanisera runt i. Samt att kunna ge bort en till min bak älskande dotter i julklapp

Som den kakemumsen jeg er så ønsker jeg meg denne veldig!!! Har så lyst til å lære meg å bake :-)

Denne siden er den eneste jeg husker på rappen, og derfor har jeg besøkt den gang på gang på gang for å finne oppskrifter eller inspirasjon. Derfor passer boken til meg, og den andre til min mor som skal få den hvis jeg er så heldig :)

Åh, det hadde vært koselig å vunnet! Ønsker meg veldig denne boka! Du har virkelig mange flotte bilder og oppskrifter! Har prøvd noen av de. Juleklem fra Nina ;)

Kjære julenisse ;)
Ønsker meg denne boken til jul :D

Har vært på butikken å smugkikket på boka, og den ser kjempefin ut.
Står absolutt på ønskelista her i gården :D

Blir kjempe glad om jeg et en av de heldige vinnerne. Mangen flotte oppskrifter som jeg gjerne skulle prøvd meg på god jul

Har hatt lyst på den boka lenge..........og siden det er jul så er det jo lov å håpe på litt flaks :)

Jeg er såååå heldig og ha boken selv og det er såååå mye fristende der inne i boken . Men jeg kunne gjerne ha ønsket den til min kjære søster som jeg vet bruker en del av dine oppskrifter og er flink til og bake . Så jaaa takkk det har vært kjekt og fått den på vegne av henne : )

Ja takk, denne står på ønskelista mi, med autograf :) Gleder meg til å bake fra denne boken :-)

Utrolig glad i denne siden. Har fulgt med den over mange år. Håper jeg kan vinne denne boka, det hadde gledet mitt hjerte:)

æ ælska oppskriftene dine og har brukt mange av dem. Kunne virkelig tenkt mæ boka di og ei t å gi bort i gave

Elsker å bake og bruker oppskriftene på nettsida jevnlig :-D Boka ser super ut men har ikke råd til å kjøpe den nå som vi har flytta inn i nytt hus midt i julehandelen i tillegg til at jeg nå har permisjon uten lønn for å være hjemme sammen med jenta vår på 8 mnd'er. Boka hadde vært en perfekt jule-/ innflytningsgave :-)

Vil gjerne vinne en bok så jeg kan få inspirasjon til å bake mer og ikke minst masse godt:-)

Åh! Blir så inspirert av å se alt det flotte du lager! :D ønsker meg boka til min mor til jul :)

Ønsker,ønsker,ønsker meg masse denne flotte boka,som jeg ikke har fått kjøpt meg ennå:)

Jeg elsker å bake, og nye bakebøker står alltid på ønskelisten! Krysser fingrene og prøver lykken :)

Ønsker meg så denne boken, har brukt oppskriftene fra nettsiden mange ganger! Verdens beste boller er favoritten, med vaniljekrem i

Jeg bruker jevnlig www.detsoteliv.no for å finne gode oppskrifter, og
hadde blitt superglad for å få denne boka i hus. :)
Krysser fingrene for at det er min tur å vinne noe.

Jeg ser du har jobbet veldig hardt med siden, og den ser fantastisk ut :D Ikke bare er siden veldig ryddig, og man raskt finner frem til de tingene man søker, men du har så mye å velge mellom også. I feel like I'm in heaven :D hehe.. Det er rett og slett den beste oppskrift siden jeg har vært på, og jeg pleier alltid å skrive ned oppskriftene jeg har prøvd og har lyst til å prøve, slik at jeg kan se tilbake på oppskriften og tenke "WOW, denne klarte jeg å lage, og er sååå fornøyd med resultatet.." :D Takket være deg koser jeg meg hver dag med mange spennende oppskrifter :D Takker :D Stå på videre, du er flink :D (",)

Elsker alle oppskriftene som blir lagt ut her, så en slik kokebok hadde absolutt ikke vært feil!

Ender nesten alltid opp med å lage noe fra det søte liv, når jeg skal bake noe Så det hadde vært supert å vunnet denne boka til meg og bestevenninna mi

Tenk om eg kunne ha vore den heldige av å vunne. Då åååå hadde eg vårte gla :) Denne boka står øverst på ynskjelista mi :) God jul :)

Tenk om eg kunne ha vore den heldige av å vunne. Då åååå hadde eg vårte gla :) Denne boka står øverst på ynskjelista mi :) God jul :)

Ja, denne ønsker jeg meg veldig! Og vet akkurat hvem som skulle fått en ❤️❤️

Jeg ønsker meg denne boken veldig mye. Elsker å lage søtsaker og annet mye godt. Så hadde blitt så glad

Jeg har veldig veldig veldig lyst på denne boken! Så utrolig mange flotte oppskrifter!

Jeg er en stor fan av oppskriftene dine, blir veldig veldig glad vis jeg blir trukket :))

En bok man gärna vill ha. Man blir så sugen och baka när man ser bilderna i den :-D

Har ønsket meg denne boken siden før den kom, hadde vært veldig hyggelig å få den! Samtidig hvis jeg vinner, kan jeg gi bort den ene i gave som da blir noe jeg selv virkelig er begeistret for :)

Wow, for en flott bokØnsker meg. I helgen har jeg laget Sarah Bernard og troika fra det søte liv. Smaker nydelig, ser ut til at jeg må lage nye ladninger før jul.

Åh den hadde vært kjekk å ha! Har sluttet å Google etter oppskrifter, jeg finner jo alt jeg trenger på blogger din, og en liten bok med samme funksjon hadde jo vært supert! Også kunne søsteren min fått den andre :-)

Denne boka har jo alt man treng og JA takk jeg treng en slik bok:-) Krysser fingrer og tær....

Denne boka har jo alt man treng og JA takk jeg treng en slik bok:-) Krysser fingrer og tær....

Ble så glad når du hadde gitt ut bok, og skulle så gjerne delt gledens ved baking av dine søte fristelser med min lillesøster som også elsker og bake!

Jeg bakte havreflarn i dag, og de ble så gode :D Skulle gjerne hatt oppskriftene dine i en bok, så jeg slipper å stå med mobilen når jeg baker.

Denne boka er på mi ønskeliste! Jeg er så glad i kunne servere gode kaker og annen bakst til mine gjester, og denne boka hadde vært et perfekt utgangspunkt for mange koselige besøk i det nye året :)

Beste nettsiden med kakeoppskrifter som finnes på nettet, liker veldig godt de gode beskrivelsene og tipsene til oppskriftene. Klart jeg ønsker meg boka di! Den blir ganske sikkert kjøpt om jeg ikke vinner!

Åååh, dette hadde virkelig vært en perfekt julegave, da jeg har en bror som ELSKER å stå på kjøkkenet, og vi i tillegg er litt sent ute med julegaver i år! ;) krysser fingrene!!

Hei!
Har brukt oppskriftene dine i fleire år, etter tips frå syskenbarnet til mannen din.
Ynskjer meg absolutt boka di!
God jul !
Ann-Karin

Hadde vore supert å vore den heldige vinnaren Brukar flittigt sida di... Likar kjempe godt å baka og her er det so mange gode,enkle og greie oppskrifter...

Ønsker meg veldig boka! Finner oppskrifter på 'alt som er', og alt for mye fristende å velge i!:-) krysser fingrene for at jeg er den heldige som vinner bøker!!!

Denne boka virker fantastisk inspirerende!
Hadde vært midt i blinken med en slik bok stående på kjøkkenet :)

Åh jeg blir så utrolig glad hvis jeg vinner!! :D Jeg skal prøve ut mange av oppskriftene dine og legge ut bilder på både instagram og bloggen min

Jeg har ønsket meg denne boken siden jeg først så at den hadde blitt gitt ut + jeg er inne på detsoteliv.no ofte å prøver oppskrifter. Jeg har en svigermor som elsker å bake og som er litt missunelig på det jeg baker så hun hadde nok elsket å få denne boken også. Håper virkelig at jeg er så heldig at jeg kan bli valgt ut til en av disse bøkene. :D God advents-tid.

Det her hadde våre så utrolig kjekt å fått vinnet!!! Har altid ønsket meg boken din! Hdde våre helt fantastisk å kunne gitt farmoren min den andre!!! Elsker virkelig bloggen din, og jeg har prøvd så og si alle oppskriftene! Digger de alle! Stå på!

Skulle veldig gjerne hatt en ny kokebok! Elsker å bake, mn er ganske lei av alle oppskriftene jeg selv har og trenger litt ny og god inspirasjon! Både jeg og bestevenninnen min elsker å bake, og hun hadde blitt så glad om hun fikk denne i julegave ❤️

Var og så deg på førjulskvelden på Cappelen Damm, hyggelig å få en stemme og en ordentlig person til bildene jeg har sett av deg. Deler din filosofi om at kaker skal bakes fordi de er gode, og at de nødvendigvis ikke trenger å se så "perfekte" ut. :-D

Elsker bloggen din! Har prøvd ut mange av oppskriftene dine ettersom jeg gikk på restaurant og matfag, oppskriftene har adlri sviktet! :D
Du har en super blogg : )

Dette er noe jeg virkelig ønsker meg!! Vi er en stor familie og jeg har mange søstre/svigerinner og bakegla' mor som ville elsket boken din. Og meg selv såklart. Har snart 5 små, de 4 jeg har blir veldig veloppdragne så fort de kjenner bakelukt :D Skal bake lussekattene dine til desemberbursdagsbarnet vårt til onsdag :) (jentebursdag). Alle oppskriftene dine er så gode at det blir fest uansett hva man lager :D hihi Krysser fingrene!

det vill man ju inte missa chansen att vinna denna härliga bok. Finns så mycket härligt i den som man vill prova att göra. Svag för sötsaker som man är.

Å ja!!! Det hadde vært helt fantastisk å vinne denne boken. Bruker bloggen din flere ganger i uken, og ønsker meg SÅ boken din til jul

Alltid like spennende når du poster en oppskrift alltid inspirerende, ønsker meg virkelig din bok under juletreet!!! Stor Juleklem til deg fra meg!!

ååå, vært moro Å vinne ❤️ fin julegave til min mor som holder på å skrive av boka jeg har kjøpt hver gang ho er her ;)

En favoritt blant alle bakebøker Hadde blitt super glad om jeg var den heldige vinneren

Har blitt veldig glad i boka di, koser meg med oppskriftene:) Det hadde vært supert å kunne glede mine to døtre med ei bok:):)

Hadde bare vært såå fint å vunnet disse bøkene Vet akkurat hvem jeg skal dele den gleden med

Boka ser fantastisk ut! Krysser fingrar for at eit eksemplar blir mitt :-)

Jeg digger alle kakeoppskriftene din. Jeg ønsker meg veldig den flotte oppskriftsboken din. :-)

Boken din er helt fantastisk, mamma har den å jeg kan sitte å drømme meg bort i dine oppskrifter i timesvis! Bakt noe, gleder meg til å bake mer! ☺️

Fantstisk side! Den ondskapsfulle sjokoladekaken er blitt en favoritt, og er bakt ikke mindre enn 3 ganger på en knapp måned! Boken skal i hus, på den ene eller andre måten.

Denne ønsker jeg meg veldig og også for ei god venninne av meg, gjerne med en personlig hilsen:)

God Jul, Kristine! :) Håper julen din blir like fin som boka, en bok det hadde vært veldig moro å vinne :) :)

Ingenting hadde vært bedre enn en slik førjulsgave! Den er fra før av satt på ønskelisten :) Akkurat nå holder jeg faktisk på å prøve meg på Troikasjokoladen din :-)

Har ei niese som er kjempeflink og interesser og ikke skjønner hvorfor tante ikke har ikke har bøkene.

Må bare si at jeg blir utrolig inspirert av alt det gode du lager, og har prøvd en del av oppskriftene dine med godt resultat. Ønskelisten min inneholder boken din, og et signert eksemplar hadde virkelig gjort seg. Gir gjerne en til min datter også, som liker godt og bake juleklem

Boka står øverst på ønskelista mi! Er veldig glad i bloggen din!!

Åh, julen hadde vært vidunderlig om denne var i hylla på kjøkkenet! Prøver lykken og ber på studentvis for denne boken og jeg kan love deg at resten av bofelleskapet hadde elsket dette!

Denne hadde vært supert å fått under juletreet i år! Den har vært på ønskelisten lenge!

En stor inspirasjon for meg. Mye glede og ny input fra oppskrifter du legger ut. Ei bok med hilsen fra deg hadde vært en fantastisk julegave til meg sjølv og ei venninne som elska å bake!

Å du allmektige.....denne hadde vært noe å vinne gitt :) Med så mange flotte oppskrifter så tenker jeg både mann og barn hadde jublet !!!! For ikke å snakke om at konemor hadde hatt mange koselige stunder på kjøkkenet med boka si :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift