Det søte livs julekalender Luke 5, 6 og 7: Jeg gir bort 6 eksemplarer av Det søte livs jubileumsbok til 3 heldige vinnere!!

Innlegget inneholder salgslenker.

Hei kjære dere!

Det er 2. advent og allerede 7. desember! Tiden flyr, og denne gangen ble jeg nødt til å slå sammen Luke 5, 6 og 7 i julekalenderen til ett blogginnlegg. Til gjengjeld håper jeg dette er gaver dere vil sette pris på.

Jeg gir i dag bort 6 eksemplarer av Det søte livs 10-års jubileumsbok "Kristine favoritter" til 3 av dere lesere, som altså får 2 bøker hver. Dermed får dere som vinner både en bok til å beholde selv og en bok til å gi bort til jul.

I disse bøkene skriver jeg gjerne personlig hilsen, og har du ønsker når det gjelder hva jeg skal skrive, får vi til det også Wink 
Dette kan vi maile om etter at du har blitt trukket ut.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget.

 

Boken inneholder over 200 oppskrifter, som er de oppskriftene som er mine favoritter og som også har vært mest besøkt av leserne i løpet av de 10 årene jeg har drevet med Det søte liv. Jeg har prøvd å holde på bloggstilen så langt det har latt seg gjøre også i boken, så her finner du både personlige omtaler av kakene, smileys, ordtak, hjerter og mange utropstegn! Smile

Boken består av følgende 8 kapitler:

Kapittel 1: Langpannekaker

 

 

Kapittel 2: Sjokoladekaker

 

 

 

 

Kapittel 3: Festkaker

 

 

 

 

Kapittel 4: Franske fristelser

 

 

 

 

Kapittel 5: Italienske søtsaker

 

 

 

 

 

Kapittel 6: Amerikanske klassikere

 

 

 

 

 

 

 

Kapittel 7: Gjærbakst

 

 

 

 

 

Kapittel 8: Kveldskos

 

 

 

 

 

Boken finnes i de fleste bokhandlere i landet og i bokhandlere på nett. Husk at dere uansett vil kunne få tak i boken på Tanum.no til 12.5 % rabatt og gratis frakt - se HER.

På grunn av samarbeidet jeg har med Tanum.no, er det dessuten kun der du kan få kjøpt signert versjon av boken, se HER.

 

Men blir du vinner av enten Luke 5, Luke 6 eller Luke 7 i Det søte livs julekalender, sender jeg deg 2 eksemplarer av boken fra mitt personlige lager helt kostnadsfritt. 

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før onsdag 10. desember kl. 21.00.

Alle 3 vinnere trekkes samme kvelden og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinnerne må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.
 

Lykke til alle sammen!

 

Bloggkategori

1344 kommentarer

Dette er første gang jeg besøker blogger din. Blir nok ikke siste og iikke var jeg klar over at jeg ønsker en slik bok

Klar favoritt for årets julegave, både å få gleden av å få og gleden av å gi bort.

Denne ønsker jeg meg veldig til jul.elsker å bake og ikke minst å bake samme med min datter på seks år

Denne boken står på ønskelisten for i år,-så masse godt!
Blir veldig glad om jeg for en gangs skyld har litt vinnerlykke

Beste kake-bake-bloggen....ever!! Har dessverre lagt på meg 5 kg etter at jeg fant denne da det var så uuuuuuuuuutrolig mye godt jeg bare måtte prøve!!! Manuela må faktisk få litt av skylden hun også, men du verden så mye godt jeg har klart å dytte i meg, OG for ikke å snakke om resten av familien'

Åååh jeg bare elsker bloggendin!

Bruker ukentlig å tussle inn her å henter frem gode oppskrifter.
Alt fra super gode vaffler, spennende kaker og gode desserer!
Har ved flere anledninger fått overraske med noe helmax godt som er hentet herfra og ikke noen gang har jeg blitt skuffet,

Bloggen din er lett å følge, lese, finne frem og en stor inspirasjon!
Kinne vært kjempe stolt og glad om jeg hadde kunne hatt boken din i hylla på kjøkkene.
Den hadde blitt flittigt brukt.

Stor julehilsen fra meg :-)

Har fått utrolig stor inspirasjon til å bake fra bloggen din, alltid med perfekt resultat :) Boken ser like flott og fristende ut :)

En bok som står høyt på ønskelisten. Mann og venner setter pris på at jeg stadig er innom siden din. Er farlig mye godt ;-)

Blir gjerne med i trekningen. Ønsket meg boken til jul, men kjøper den sjøl etter jul om den ikke ligger under treet.. Og ligger den der, har jeg mange bakeglade venner jeg kan gi den videre til :)
Takk for denne siden, den er den beste! Tyr stadig til den for inspirasjon, eller for å bake noe om og om igjen.

Bruker sida di masse! Liker dine oppskrifter svært godt! Ønsker meg boka masse. Krysser fingre!! God førjulstid til deg!!

Jeg har brukt flere av oppskriftene på bloggen, veldig god inspirasjon, så denne boken står på ønskelisten min!

De beste oppskriftene finner jeg alltid hos deg, er aldri i tvil om hvor jeg skal søke lenger! Derfor ønsker jeg meg virkelig denne i julegave til meg selv, er alt kjøpt i julegave til mine venninner
Ha en super kveld

Tenk hadde jeg vært så heldig Krysser fingrene og håper på muligheten for å vinne den flotte boka di!

Åhh, det hadde vært litt av en julegave å vunnet denne delikate & inspirerende boken om søte saker :-)

Ønsker meg veldig veldig veldig Du har så mange spennende oppskrifter, som jeg kunne tenke meg å prøve ut. Det er lettere når en har ei bok å se i, istedenfor å google oppskrifta på mobilen.

Håpet inderlig jeg vinner, den boken ønsker jeg meg veldig! Mange oppskrifter jeg lengter etter å prøve ut! Mye fristende og godt i den boka!

Kjære Kristine<3
Jeg absolutt ELSKER bloggen din, og bruker den masse:-) ALT jeg har laget derfra har blitt vellykket, jeg som egentlig ikke kan bake for det faktisk til med dine oppskrifter. Så å vinne boka di hadde vært helt fantastisk:-) I går laget jeg forresten troikabitene, og i morgen har jeg planer om Sarah Bernard i langpanne, gleder meg;-)

Ønsker meg virkelig, hadde vært supert å ha favorittene dine i papirutgave :) *krysser fingrene* m

Ja takk! Har brukt nettsiden din i mange år og har alltid fått ros for baksten,har reklamert godt for deg :-) hadde vært kjekt og vunnet bok som kan få gå i arv til døtrene mine

Denne hadde vert perfekt under juletreet til min kjære mamma ❤️ Ho står alltid på for barn og barnebarn og i mine auge ei fantastisk mamma ❤️ Ho (og resten av flokken) ville hatt stor glede av påfyll på oppskriftshylla hennes. Eg har prøvd nokon av oppskriftene eg har funne på nettsiden og det er bare ett ord : NAM ! God jul.

Den boka ønsker jeg meg indelig. Julebaksten både iår og ifjor har jeg brukt bloggen din til oppskrifter og inspirasjon. Å vinne boka hadde vært perfekt :-)

Ja ja ja ja,ønsker meg akkurat din bok. Men har en mann som ikke vil kjøpe flere kok/bake bøker til meg.. Men visst jeg vinner så får den plass i hylla mi med en gang ❤️❤️❤️
Krysser fingrene ⛄️⛄️⛄️

SÅ MYE SPENNENDE OPPSKRIFTER. LAGA 2KAKER SOM EE VELDIG POPULÆRE. KUNNE VÆRT
KOSELIG OG HA KOKE BOK/BAKE BOKA :-) SPENNENDE!

Det søte liv er førstevalget når jeg leter etter oppskrifter. Maaaaaange gode oppskrifter med bra forklaringer og mange tips! Vips - så får til og med jeg til!!

Vil veldig gjerne vinne! :D Jeg er sikker på at det er en veldig inspirerende og lærerik bok :)

Har prøvd flere av dine oppskrifter og flere ska prøves :-) Mye godt.
Hadde vært supert og bli trukket ut :-)

Har testet ut flere av de hærlige oppskriftene som er delt på FB. Var å så etter boken hos bokhandlerne, men der hadde de den ikke :(( Så hadde vært veldig flott å bli trekt ut til å gå den i kalendergave

Å denne boken hadde vært helt fantastisk å vinne, både en til meg selv (siden jeg elsker å bake) og en til ei god venninne :)

Denne kunne jeg tenke meg, masse gode og spennende oppskrifter. Jeg har bursdag den 10 så kan håpe på en bursdagspresang

jeg ser at det er utrolig mange som vil ha boka. Og jeg er absolutt ingen unntak. Håper virkelig at jeg får gitt to bøker i julegave, den ene til meg selv

Jatakk, hadde vore veldig kjekt å vunne :)
Mange gode oppskrifter :)

Er ofte innom bloggen og henter gode tips og råd, jeg ønsker å være med på trekningen

Ja takk, vil gjerne vinne denne flotte boka av deg Bok nr to vil jeg gi til min datter, som har stiftet familie og gitt oss vårt første barnebarn ❤️

Jeg vil veldig gjerne ha julegave i år :D Boken hadde virkelig vært perfekt!!
Hilsen Kristin Holmestrand

Ønsker meg veldig boken din til jul :-) Så mange oppskrifter på nydelig kaker som jeg liker å lage til gjestene mine :-)

ÅÅÅÅÅ....vil så gjerne vinne!! sto i dag å så på boken din på bokhandelen og så alle de fine oppskriftene jeg så gjerne vil prøve!! :D Venter i spenning på trekningen! :D

Har begynt å utforske baking i det siste, og da er bloggen din til mye god hjelp! Hvis jeg vinner vil en god venninne av meg med mye bakeglede få den ene i gave så hun og datteren kan få ny inspirasjon til bakedagene :)

Fantastiske oppskrifter, prøver meg frem hele tiden med noe av det du har lagt ut.
Boka ville passe perfekt til min lille kjøkkenet , den ville ha spesiell plass <3

Hei. Sønnen min på 11 ønsker seg nok denne boka. Perfekt jul med den under treet. Han pleier å gå på din side for å finne oppskrifter når han har lyst til å bake. Takk for gode oppskrifter og m for å gi sønnen min bakelyst ;-)

Disse bøkene er det eneste jeg ønsker meg til jul!!
Håper inderlig å vinne ei bok

Mmmmmmmm,er jo bare så mye godt,bare å se bildene,er jo nesten et maleri for meg,elsker kaker ;) Og hadde blitt glad i en bok:) Men masse inspirasjon er det her,fram med vispen :)

Denne bloggen er utrolig inspirerende og har faatt meg til aa torke stovet av baade slikkepotter og boller! det hadde vaert fantastisk aa ha den boken paa kjokkenet vaart!

For en fantastisk premie! Har laget masse fra siden din så hadde vært kjempemorro å få oppskriftene i bokform :)

Jeg har hatt boken din i et par måneder nå og laget utrolig mye godt. Derfor vet jeg at disse vil bli fantastiske julegaver!

Hadde vært helt fantastisk å vinne denne! bruker siden din hver gang jeg skal bake til bursdager, finner alltid en perfekt oppskrift! :)

Får ikke nok av fine oppskriftsbøker, så denne ønsker jeg meg veldig! Du har så mange fine oppskrifter, og flere er prøvd ut, men det er jo bare en dråpe i det store "DetSøteLiv-havet" :)
Krysser fingrene!

Denne kokeboken står høyt på ønskelisten i år! Elsker bloggen og hva er vel ikke bedre enn å kunne ha oppskriftene i hjemme oss seg selv? Håper jeg kan være en av de heldige :)

Wow, dette var, ikke så veldig overraskende, høyt ettertraktede gaver Tvi, tvi!

Den boka er rett og slett lekker! Har allerede inntatt mitt kjøkken, men det hadde vært en perfekt til min bakeglade venninne :)

Den boka står som ett av de ønskene jeg ønsker meg mest på ønskelista, da slipper jeg skapet fult av utskrifter fra Det søte liv

Denne ville min datter likt veldig godt :) (jeg og, men hadde vært en flott gave til henne) :)

Perfekt julegave til de bakeglade:-) Ekstra stas for de heldige at de får personlighilsen fra deg. Fortsatt god adventstid!

Åhh!!! Denne boka ønsker jeg meg utrolig mye :D
For en fantastisk premie :)

Ønsker deg ei kjempefin adventsuke :D

Klemmer fra Linn Iren :)

Ååå så glad jeg ble da jeg hørte vi kan vinne boken din! Jeg rett og slett elsker siden din, og hver og en oppskrift jeg har prøvd har blitt et fantastisk resultat! For en amatørbaker som meg sliter jeg med å ha oppskriftene oppe på iphone/ipad, for lyset slukker seg og da må jeg trykke på skjermen med fingre full med mel, smør eller lignende! Så boka di har stått på ønskelisten min til jul ei god stund nå. Jeg er også "lei" av at alle i familien baker de samme kakene til enhver bursdag, blir jo aldri noe nytt og spennende! Og det er derfor jeg ønsker meg boken din! Slik at jeg kan imponere med flotte kaker og søte småting på kakebordet:-) har jo tre barn også, så er en del feiringer. Lykke til, til meg selv hadde vært flott å vinne!

Virkelig imponert av oppskriftene dine. :-) har inspirert meg til å begynne å bake igjen!

Her var det mange herlige oppskrifter! Ei flott bok. Jeg benytter siden din titt og ofte til baking, den er favorittsiden når det gjelder bakeoppskrifter :-)

Bedre sent enn aldri! En perfekt julegave til meg selv og en til mor :)

Fantastiske oppskrifter - delikate bilder - og en flott blogg!! Kan ikke bli bedre. Ønsker meg bok,- så mamman'n min kan få til jul

Åååh, jaaaa! Jeg bruker ofte oppskrifter jeg finner på nett fra Det søte liv, spesielt en ostekake... ;) Men å slippe å være avhengig av telefon/pc, og heller bla i en bok hadde vært fint!

Den kunne eg virkelig tenkt meg. E innpå nett siden din ihvertfall 4 ganger i uken å låner oppskrifter så den hadde Vært midt i blinkende

Den kunne eg virkelig tenkt meg. E innpå nett siden din ihvertfall 4 ganger i uken å låner oppskrifter så den hadde Vært midt i blinkende

Kjempeflott bok! Har ei jente på 8 år som elsker å bake med pappa'n sin. Hun ønsker seg denne boka til jul. Så jeg hadde selvsagt blitt veldig, veldig glad om jeg hadde vunnet en;-)

Denne boka ser verkeleg flott ut. Hadde blitt veldig glad både for å få ei slik, og for å kunne gi den bort til ei god venninne!

Ser at jeg ikke har en sjangse i havet på denne.. Så jeg benytter anledningen til å si at du har en fantastisk flott blogg, og jeg har brukt mange av oppskriftene dine. Elsker bloggen din.

Oldemor på 80 og jeg ønsker oss virkelig denne ! Hadde vært fantastisk å kunne gledet en dame som gir så mye av seg selv :)

Eg og kjæresten baker mykje saman og, bruker oppskriftene dine ofte! Kunne gjerne tenkt oss denne boka :-) :-)

Synes bloggen din er fantastisk, henter masse oppskrifter der ifra :-) har fått masse skryt av kakene jeg har laget etter dine oppskrifter :-) Kunne også gjerne tenkt meg boken din til jul.

Jeg er innom siden din ofte, finner alltid noe godt her. Boka hadde vært super å få :-)

Bruker denne siden til tips å inspirasjon veldig flott side. Tusen takk☺ Å ønsker meg veldig den boken

Bruker denne siden til tips å inspirasjon veldig flott side. Tusen takk☺ Å ønsker meg veldig den boken

En fantastisk side som jeg besøker daglig, og jeg fortsetter å bake etter jul også så denne boken er høyt oppe på ønskelisten i år Tvi, tvi

Inspirerende bok- slik som bloggen! Nydelige bilder og lettfattelige oppskrifter.

Tvitvi, håpe æ vinn!❤️
Hadd vært en perfekt julegave te mæ som elske å bak❤️

Det hadde vært helt topp å vinne denne premien. :) Har så lyst på denne bakeboken og gleder meg til å teste oppskriftene. :)

Åh så glad jeg ble når jeg så at fristen ikke var ute! Var her i går og måtte se på tipset om julemanner (kakemenn) de holdt ikke fasongen sin under steking. Nå er boksen full og jeg ser etter neste sort :) Tenk kor kjekt å ha en bok å bla i etter gode og velprøvde oppskrifter.

Hilsen Silje M.

Åh, så fin giveaway! Det hadde vært perfekt å gi bort en slik bok til mamma i julegave! :)

Fantastisk flott og inspirerende. Ønsker meg gjerne en slik bok

Fantastisk flott og inspirerende. Ønsker meg gjerne en slik bok

Åh, det hadde vært herlig å vinne! har fulgt bloggen din siden jeg startet å bake, og den er en super redning i eksamenstiden! :)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift