Det søte livs julekalender Luke 5, 6 og 7: Jeg gir bort 6 eksemplarer av Det søte livs jubileumsbok til 3 heldige vinnere!!

Innlegget inneholder salgslenker.

Hei kjære dere!

Det er 2. advent og allerede 7. desember! Tiden flyr, og denne gangen ble jeg nødt til å slå sammen Luke 5, 6 og 7 i julekalenderen til ett blogginnlegg. Til gjengjeld håper jeg dette er gaver dere vil sette pris på.

Jeg gir i dag bort 6 eksemplarer av Det søte livs 10-års jubileumsbok "Kristine favoritter" til 3 av dere lesere, som altså får 2 bøker hver. Dermed får dere som vinner både en bok til å beholde selv og en bok til å gi bort til jul.

I disse bøkene skriver jeg gjerne personlig hilsen, og har du ønsker når det gjelder hva jeg skal skrive, får vi til det også Wink 
Dette kan vi maile om etter at du har blitt trukket ut.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget.

 

Boken inneholder over 200 oppskrifter, som er de oppskriftene som er mine favoritter og som også har vært mest besøkt av leserne i løpet av de 10 årene jeg har drevet med Det søte liv. Jeg har prøvd å holde på bloggstilen så langt det har latt seg gjøre også i boken, så her finner du både personlige omtaler av kakene, smileys, ordtak, hjerter og mange utropstegn! Smile

Boken består av følgende 8 kapitler:

Kapittel 1: Langpannekaker

 

 

Kapittel 2: Sjokoladekaker

 

 

 

 

Kapittel 3: Festkaker

 

 

 

 

Kapittel 4: Franske fristelser

 

 

 

 

Kapittel 5: Italienske søtsaker

 

 

 

 

 

Kapittel 6: Amerikanske klassikere

 

 

 

 

 

 

 

Kapittel 7: Gjærbakst

 

 

 

 

 

Kapittel 8: Kveldskos

 

 

 

 

 

Boken finnes i de fleste bokhandlere i landet og i bokhandlere på nett. Husk at dere uansett vil kunne få tak i boken på Tanum.no til 12.5 % rabatt og gratis frakt - se HER.

På grunn av samarbeidet jeg har med Tanum.no, er det dessuten kun der du kan få kjøpt signert versjon av boken, se HER.

 

Men blir du vinner av enten Luke 5, Luke 6 eller Luke 7 i Det søte livs julekalender, sender jeg deg 2 eksemplarer av boken fra mitt personlige lager helt kostnadsfritt. 

 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før onsdag 10. desember kl. 21.00.

Alle 3 vinnere trekkes samme kvelden og annonseres her på bloggen. NB! Merk at dere selv må følge med på om dere vinner eller ikke. Vinnerne må kontakte meg på e-post til kristine@detsoteliv.no og gi meg info om navn og adresse innen 1 uke etter trekningen, ellers bortfaller giveawayen.
 

Lykke til alle sammen!

 

Bloggkategori

1344 kommentarer

Ååh, den boken har jeg hatt lyst på i mange måneder. Jeg sto med den i hånda og hadde tenkt å kjøpe den nå for noen uker siden, men så fikk jeg så dårlig samvittighet for at jeg ikke heller kjøpte noe fint til lillejenta mi. Så da gikk den tilbake i hylla. Men den har stått øverst på ønskelisten min siden. Elsker å bake, og du er til stor inspirasjon! Nå har jeg kjøpt kakeformer og i slutten av desember så får vi en to-åring i hus. Da hadde det gjort seg med en oppskrift fra boken din! :)

Hei :) Dette hadde vært en perfekt julegave til meg selv og til min kjære mor. Har fulgt med på bloggen din siden du startet opp, så du har vært flittig brukt ;) Gledet meg til mange flere spennende opskrifter i fremtiden :)

Jeg har først i det siste oppdaget "Det søte liv", og jeg kunne gjerne tenkt meg boken. Gi-bort-eksemplaret hadde passet fint i gave til min bakeglade søster som fyller 40 år den 10. januar!

Hadde vært supert å vunne ei så fin bok! Er superglad i å bake, og dette er midt å blinken å gi i videre i gave også!

Håperhåperhåper! :D Vet allerede hvem som skulle fått den andre boken :D

Heisann!
Både venninne min og jeg har denne boken høyt oppe på ønskelisten til jul! Men, jeg vet det er mange som sikkert hadde hatt glede av om vi hadde fått ønsket oppfylt før! Det er jo mye som skal bakes til jul!

Dette er boken både min søster og jeg ønsker. Vi er ofte inne på bloggen din og lager kaker etter dine oppskrifter. Å få boken hadde vært en fantastisk overraskelse og en fin gave til min søster, etter som jeg ikke har råd til noe særlig.

Jeg blir kjempeglad hvis jeg blir trukket ut som vinner. Ser ut som en lekker bok med masse inspirerende og fristende bilder. Har også en del bakeglade i familien som kunne hatt glede av boka.

Dette hadde vært en super julegave til meg selv og en venn! Boklykke sammen med kakene på kjøkkenbenken! :)
Jeg har brukt dine oppskrifter i mange år, og mange av mine favorittkaker har jeg funnet nettopp her på bloggen, så en oppskriftsbok hadde vært fantastisk!

Denne ønsker jeg meg veldig, så å vinne en signert utgave hadde vært helt fantastisk :)

Elsker å bake og bruker mye denne siden som oppskrifts"bok", så det hadd vært stas å vinne :) og om det er slik at man vinner to, så er det mamma som skulle fått boka!

Blir veldig glad om jeg vinner boken! Du har en flott blogg, og oppskriftene dine ser veldig fristende ut!

Dette hadde vært helt fantastisk å vinne siden boken din er noe jeg ønsker meg veldig mye, og den er helt klart øverst på ønskelista mi i år! Boken hadde vært spesiell handy å ha siden jeg har påtatt meg ansvaret for dessertene på både julaften og nyttårsaften, samt at jeg har planlagt å bake i allefall 7 slag i år. I tillegg er du en inspirasjon og et idol for meg, så en PERSONLIG hilsen fra akkurat deg, hadde vært en gave i seg selv. Fryktelig takknemlig for denne bloggen og det arbeidet du legger ned for at jeg - og mange andre - skal få noen fantastiske oppskrifter og bakeopplevelser. Tusen takk. :-)
I tillegg har jeg en venninne som også er fryktelig glad i å bake, og er en stor fan av denne siden, så dette hadde vært en super gave å gi til henne til jul! Da kan vi bake fra kokeboka di i fellesskap, og kose oss noe skikkelig med - forhåpentligvis - velsmakende bakverk. Krysser alt jeg har (til og med håret). ;)

Ha en riktig god før jul med mange godsaker, samt en fantastisk og minnerik jul.

-Celine.

Den ønsker jeg meg det er sikkert kjempe fine oppskrifter!!! jeg elsker å bake og elske bakebøker..!!!

Jeg har aldri følt meg så flink til å bake, helt til jeg ble medlem av det søte liv på facebook. Har vel ikke bakt så mye i hele mitt liv som jeg har gjort etter jeg ble kjent med dine deilige oppskrifter. Tusen takk for at du deler med oss :) Denne boken står høyt på min ønskeliste. Tvi tvi <3

Åååå som jeg ønsker meg denne! Alltid kjekt å ha en ordentlig god bakebok når der skal bakes, noe som det gjøres en del. Denne håper jeg blir min :)

Fineste kakebloggen - brukes flittig hver gang det skal bakes! Ser jeg etter gode oppskrifter, finner jeg dem her. Baker likevel mest når jeg er på hytta, der jeg har mindre tilgang på internett. Hadde vært ekstra fint med dine oppskrifter i bokform, så kunne jeg hatt med meg de gode kakene også dit!

Bestevennen min og jeg ELSKER bloggen din!!
Når vi er på skolen sitter vi i flere timer og ser på alle bildene med vann i munnen, mens vi planlegger hva vi skal bake seinere på dagen. Bestevennen min har snart bursdag og dette hadde vært en super gave! Selv så ønsker jeg meg denne boka til jul. :D

Hei. Eg og ei venninne er veldig glade i å bake saman når vi treffes. Ganske så ofte er det oppskrifter fra din blogg vi testar ut. Hadde vært utrulig hyggelig å vinne eit eksemplar sjølv og eitt eg kan gi i gave til venninna mi.

Fantastisk at du har kome med ei bok! Har ønska meg denne sidan eg fant ut at du skulle publisere ei bok. Du har fantastisk mange gode oppskrifter, og det beste av alt er at eg veit at det alltid blir suksess når eg prøver noko nytt frå bloggen din! :)

åå! Bruker altid oppskriftene dine når jeg skal bake noe! Ulempen er at jeg altid må ha fram IPad eller mobil... Ville vært en drøm å ha den boka! Står øverst på ønskelisten til julenissen!

Åhh, den står allerede på ønskelisten, men hadde uansett vært greit å vunnet sånn at jeg vet jeg får den ^^, elsker bloggen din og du har så masse godt her! Fast side å finne godsaker på!

Jeg er fra Danmark og jeg elsker din side!!! Jeg bruger den ofte og du er den eneste dessertblogger jeg følger udenfor Danmark og finder inspiration. Jeg ville være den gladeste med din bog da de er så svære at få fat i, i Danmark.

Om bloggen din hadde vært en bok for ti år siden, så hadde den vært fryktelig slitt nå. Boka skal få hedersplassen i kokebokhylla mi om jeg vinner!

Hei,
Jeg sier ja, takk til masse god inspirasjon og genuin bakeglede.

Hei,
Jeg sier ja, takk til masse god inspirasjon og genuin bakeglede.

Hei,
Jeg sier ja, takk til masse god inspirasjon og genuin bakeglede.

Hadde vært veldig gøy å vinne boken din! En hadde jeg beholdt selv imens den andre hadde gått til en ung jente som også elsker oppskriftene dine. Boken har stått på ønskelisten lenge! :D <3

Boka står på ønskelista mi til jul, og det hadd vært utrolig morsomt å vinne et signert eksemplar + en bok å gi bort til en bakeglad bonusdatter som har flyttet hjemmefra. Krysser fingre

Mange deilige fristelser i denne boka! Fikk snik kikke i den hos tanten min, så denne er på min ønskeliste i år

Dette hadde vært den perfekte julegave til storesøsteren min! Hun er, om mulig, ennå mer glad i søtt enn meg!

Jeg ønsker meg veldig denne boken, og vet at min svigermor også ville satt stor pris på den! :)

Tenk å kunne overraske mine to døtre med hver sin bok. Takk for at du deler dine oppskrifter med oss. Har laget mye godt etter dine oppskrifter.

boken din har jeg ønsket meg lenge, men har dessverre ikke hatt mulighet til å kjøpe den! Hadde vært supert å vinne den :)

Denne boken har jeg selv og den står på innkjøpslisten til julegavemottakere fra meg!

Sykt kult å ha dette, jeg elsker å bake, kan bli inspirert med denne boken ❤️
Jeg hadde bakt makronene, kjeksene, eller kanskje muffins når jeg får besøk, og at de kan kose seg når de er hos meg. Du baker nydelige kaker, mange elsker dem. Du har gjort en kjempe god jobb, du burde være stolt over innsatsen din, og lykke til videre med den suksessen og talenten du har. Fortsett med det du liker å gjøre

Jeg har nettopp "oppdaget" deg og oppskriftene dine; og det har vært en sann inspirasjon! Har virkelig kost meg med oppskrifter og baking nå foran julehøytiden. I år blir det også litt andre sorter på kakefatet enn de tradisjonelle Takk for hjelpen, og fortsatt god advent til deg!

Jeg elsker siden din, følger med hver kveld for dagens oppskrift. Hadde vært fantastisk å vinne boka di

Ååå, som jeg ønsker meg denne boka! den står øverst på ønskelista! håper jeg vinner <3

Har kjøpt boken til en venninne i julegave, men ønsker meg en bok selv også

Jeg vet akkurat hvem jeg ville ha gitt den 2. boken til, en venninde som virkelig fortjener det og som elsker å bake <3

Jeg vet akkurat hvem jeg ville ha gitt den 2. boken til, en venninde som virkelig fortjener det og som elsker å bake <3

Jeg vet akkurat hvem jeg ville ha gitt den 2. boken til, en venninde som virkelig fortjener det og som elsker å bake <3

Denne ønsker jeg meg! Den andre boken får evt til min kjære lillesøster som elsker å bake! :)
Takk for en smakfull blogg!

Utrolig kult! Hadde ikke hatt noe i mot å vinne noe slikt. En slik bok vil jeg alltid ha nytte og glede av (og ikke minst familien min og venner!)

- Regine

Har fulgt deg lenge og det er her jeg finner kakeoppskriftene jeg bruker. Skulle gjerne hatt boka di med sig!!nert hilsen, så jeg krysser fingrene og håper at jeg blir en av de heldige vinnerne

De hadde vært fine å vinne. Bruker alltid din hjemmeside når jeg skal finne en bestemt bakeoppskrift. :-)

Ga bort boken din i bursdagspresang til min svigerinne, men etter å ha bladd i den, innså jeg at jeg trenger en bok selv også. Utrolig mange fristende oppskrifter! :D

Dette her kunne jeg gjerne ha hatt! Da skal jeg si at det blir mye baking av søtsaker og gjærbakst fremover :) Det hadde vært en super fin julegave til min søster som alltid bruker dine oppskrifter når hun baker for besøk :D

Denne flotte boka står høgt på mi ønskeliste og hadde kome mange her i heimen til glede :) lika over gjønasnitte godt å bake, og har ei samboer som har elska kvart eit einaste bakverk frå blogger og netting di! Det er ikkje reint få det har blitt med tida ;) kanskje til og med han hadde teke tak i bollen og ei sleiv om han hadde hatt ei bok å kjike i :) *håpehåpehåpe*
Ellers takk til deg for flott blogg/nettside med alt for gode oppskrifter :D

Ser autokorrekten til mobilen har jobba flittig! Meinte sjølsagt at eg har ein samboer som har elska kvart et bakverk eg har diska opp med frå bloggen eller nettsida di ;)

Åh den boka der har jeg såå lyst på! Jeg elsker å bake og liker bloggen din kjempegodt. Jeg sjekker den regelmessig -lussekattene ble veldig, veldig godt tatt imot av den engelske vertsfamilien! Den boka hadde vært perfekt å komme hjem til i jula!

har så utrolig lyst på denne boka! Har prøvd ut flere av oppskriftene på siden din, og di er så gode!

Du har utrolig bra oppskrifter og flotte bilder! Alt i alt en super blogg, ønsker meg virkelig kokeboken din! Da vil det bli lettere å lage god mat fra dine oppskrifter som kan deles med andre. Stå på videre, du er god

Denne boken vil jeg gjerne gi bort til en super venninne i julegave. Den andre hadde jeg lagt under treet til meg selv : )

Håpar egg vinne dissa så kan eg gje ei til mi kjære mor til jul <3 Kryssa fingrane for at eg vinne ^^

Disse vil jeg svært gjerne være med i trekningen om. Har bursdag snart så kanskje jeg finner noe å bake til den i en av bøkene :-)

Denne hadde vært super å vinne! Vet om flere i familien som hadde hatt stor glede av oppskriftene. :-)

Virkelig flott av deg å dele ut disse bøkene!!
Og nå kan jeg håpe på at jeg blir en av de heldige!! ;-)

Veldig fin bok og masse inspirasjon og hjelp til å lage mye godt. Ønskes :)

Ønsker meg disse bøkene! <3
Men som en bakeglad student så har jeg dessverre ikke råd til boka. :/
Så jeg får krysse fingrene på at jeg vinner!

Hei! :) Jeg er ei brasiliank jente som er veldig glad for å lage norsk mat. :) Jeg er sikkert at denne boka med fantastiske oppskrifter skal lære meg hvordan bli dagens mer søt, og lære mer norsk! Hihi :)

Eg håpe eg får ein. Det hadde vert så fint. Eg skal fortelle litt om meg selv. Mm eg er 12 år og eg heiter Susanne Marie

Eg håpe eg får ein. Det hadde vert så fint. Eg skal fortelle litt om meg selv. Mm eg er 12 år og eg heiter Susanne Marie

Å kor æ ønska mæ den boka <3 har allerede prøvd mange av de mange fantastiske oppskriften og æ e superførnøyd med de <3. Å så hadde jeg ønsket att min kjære sønn kunne fått en slik, han har nettop flyttet før seg selv med og er blitt en klipper på kjøkkenet å tryller frem så utrulig masse godt :-) så det hadde vert moro å gledet han med denne fantastiske boken her :-)

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift