Brukere online: 249
Brukere i dag: 1329
Brukere siste 7 dager: 197061
100 g valnøtter
100 g hasselnøtter
3/4 dl havregryn (små, lettkokte)
2 ss hvetemel
2 dl sukker
200 g smør
1 egg
Hakk nøttene fint. Bland med de tørre ingrediensene. Tilsett smeltet smør og egget.
Bre deigen utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stekes midt i ovnen ved 225°C i 8-10 min. Avkjøl en stund før kaken skjæres opp i ruter. Avkjøl rutene på rist til de er helt kalde.
"Nøtte- og havreruter" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Se også oppskrift på "Crunchies" og "Crackerjacks", som ligner litt i konsistensen, men som lages med kokos i stedet for hassel- og valnøtter.
2 kommentarer
Prøver Nøtte- og havreruter
Prøver Nøtte- og havreruter nå. Har ikke havregryn i huset, så byttet ut med solsikkefrø. Lukter godt, skal bli spennende å se hvordan det smaker også :)
3/4 dl havregryn? Skal det
3/4 dl havregryn? Skal det være 3/4 liter?
Skriv ny kommentar