Giveaway: Vinn et krumkakejern fra Wilfa med nydelig Østerdalsmønster!

Sponset innlegg.

Krumkaker er en av de mest elskede julekakene vi har her i Norge!

Du finner flere gode oppskrifter på krumkaker her på Det søte liv.  Smile 

 

I tillegg må du ha et krumkakejern!

 

 

I dag har du anledning til å vinne et supert krumkakejern fra Wilfa som har et nydelig Østerdalsmønster.

 

 

Krumkakejernet har veldig god kvalitet, blant annet har det et termostat og en lampe som viser deg med et grønt lys når kakene er ferdigstekte.

 

 

I tillegg har krumkakejernet et slippbelegg som gjør at kakene ikke setter seg fast i jernet.

 

 

Krumkakejernet til Wilfa fås kjøpt i de fleste elektroforhandlere og koster kr 529,-.

I dag har du muligheten til å vinne et krumkakejern og få det tilsendt hjem til deg helt gratis!  Smile chrome 

 

  Heart 

Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget før fredag 11. desember 2015 kl. 21.00.

Vinneren trekkes og annonseres her på bloggen samme kveld. Merk at du må følge med selv på om du vinner eller ikke. Vinneren må kontakte meg på epost: kristine@detsoteliv.no innen 1 uke etter trekningen og gi med postadressen som jeg kan videreformidle til Wilfa, ellers bortfaller giveawayen.  Husk at du i ettertid kan finne alle giveawayinnlegg i kategorien Gavedryss - Giveaways (se menylinjen øverst på bloggen).
 

Takk til Wilfa for enda en super giveaway til mine lesere!

Du kan se omtale av alle produktene til Wilfa på nettsiden www.wilfa.no. (Julegavetips!  Smile  )
Du finner Wilfa på Facebook HER og på Instagram som @wilfanorge


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Bloggkategori

834 kommentarer

Ja det har jeg lyst på! Så kan jeg ta enda en av min farmors tradisjoner videre! :-)))

Ja takk

Jeg vil veldig gjerne vinne ett krumkakejern fra Wilfa ❤️ Vil fortsette tradisjonen med krumkaker på julaften

Å ja, gjerne! Det jeg har nå steker skakt, eller dvs det steker ikke på ene delen :-/

Mitt jern er gammelt og manglet et håndtak.fant jeg ut her om dagen.

Hadde vært utrolig gøy å vinne et slikt jern.....

Jeg har ikke elektrisk krumkakejern. Det hadde vært fint å få

Krumkaker er ett av de beste barndomsminnene mine fra Nordland. Innhyllet i lukten av nystekte krumkaker med multekrem laget av multer plukket av oldemor selv. Det var trygt og koselig på kjøkkenet hennes der jeg smilende tilbrakte timer i gyngestolen <3

Et krumkakejern t mormor ønske æ mæ . Da trur æ ho har blitt glad ❤❤

Har en mor som sårt ønsker seg krumkakejern. Hadde betydd så mye å kunne glede henne med dette :) <3 Ho hadde blitt så glad:) krysser fingrene :)

Ja krumkakejern har eg ønska meg mången år nå, hadde passt så perfekt å vonne detta elske forresten bloggen din! Har fått skikkelig bakelyst dei to siste årene og nesten alle oppskriftene eg bruke e her ifra tuusen takk!

Ååååååå.... Det hadde vore fantastisk og vunne dette flotte krumkaakejernet. Og så prøvd oppskrifta på fløytekrumkaker

Hadde vært kjekt med et elektrisk krumkakejern. Blir så tungvint med et gammeldags i støpejern.

Har fått krumkaker av min mor og svigermor hver jul for jeg har aldri selv hatt krumkakejern. Hele familien elsker krumkaker så kanskje jeg nå kan lage mine egne til jul :)

Jeg ønsker meg såå inderlig et kromkakejern! hadde vært fint å fått lage kromkaker til jul selv:) min mor har alltid lagd for meg hver jul, men desverre er det ikke sånn lenger siden hun ikke er her mer:/

Ja takk! Dette hadde vært en kjempefint å få nå før jul! Så slipper jeg å måtte låne min stakkars farmor sitt hver jul!

Ja takk! Dette hadde vært en kjempefint å få nå før jul! Så slipper jeg å måtte låne min stakkars farmor sitt hver jul!

Jeg kunne gjerne ønske og gi et sånt jern til min mamma, hu elsker og lage kromkaker og denne julen her blir ekstra spesiell for hu fra før. Første barnebarnet skal feire sin første jul hos de i år, og ettersom vi har vært uheldig med vannlekkasje i leiligheten vår så må vi itillegg bo hos henne. Så som en takk hadde det vært så kos og kunne gi et så fint kromjern til henne

Jag har ikke vinnerLykke, men krysser fingre for at det blir noen som virkelig trenger det, dersom jeg ikke blir den heldige. jeg har ønsket meg ett slikt lenge.
Riktig god førjul.

Elsker krumkaker, men mangler jern.. så det hadde vært supert å vinne et sånt :)

Ja takk! Krumkaker er så utrolig godt, og det hadde vært fint med en til meg selv! :-D

Jeg reiser alltid nordover i jula, for der bor resten av familien min. Søstra mi er flink til å lage mat og bake, og det hadde vært supert å kunne gi henne dette krumkakejernet som vertinnegave. Jeg er så bortskjemt, som får servert flere middager og masse kaker av henne i jula :-)

Dette kunne jeg virkelig tenke meg å vinne :) vet at bestemoren min ville blitt glad for å få lage krumkaker i et jern som fungerer, spesielt etter at jeg endte opp med og spise opp halve røra fordi jernet ikke ville steke mer :))

Det hadde vært en flott gave å fått nå før jul. Så kunne det blitt krumkaker også :)

Denne hadde passet midt i blinken å vunnet nå altså Da hadde min mor fått den av meg, siden hennes gamle og trofaste wilfajern tok kvelden forrige sesong etter lang og tro tjeneste også syns jeg at Mamma'n min hadde fortjent en hyggelig overraskelse

Jeg skulle låne foreldrene mine sitt krumkakejern i helgen (ville glede mannen min med å prøve å være litt god gammeldags husmor før jul, har nemlig aldri laget krumkaker selv). Krumkakejernet deres har stått ubrukt i kjelleren i 10-15 år, så pappa mente at jeg måtte teste det før jeg tok det med meg hjem. Vell... i det jeg plugget inn kontakten i veggen, så gikk hovedsikringen i huset til mamma og pappa, jordfeilbryter blinket så fint i takt med at husalarmen ble utløst.. Ble dårlig med både datter- og husmor poeng da. Så om jeg vinner dette jernet, skal mamma få det, jeg skylder vell henne det!! Kanskje jeg er så heldig at jeg kan få låne det en gang?!

ÅÅå, krumkaker er tradisjon ! Gode - og lune minner fra en svunnen tid. Ingenting kan måles med "mormors krumkaker".. Det blir i år - som i fjor ! Nam nam. Håper jeg vinner et nytt jern, siden det gamle nå bare minner om en sjarm - jernet er røket i to .. så det er litt hardt å lage krumkaker.

Ønsker alle en deilig søt julehøgtid !
Siw Elisabeth

Så flott mønster. Hadde vært moro å lage krumkaker i dette jernet, håper jeg er den heldige

Så flott! Har lyst å lage krumkaker, men mangler jernet, så å vinne dette hadde vært topp!

Du har en flott blogg jeg stadig besøker for tips og inspirasjon Jeg ønsker meg et kromkakejern

Du har en flott blogg jeg stadig besøker for tips og inspirasjon Jeg ønsker meg et kromkakejern

Nydelig mønster i det jernet! Har ei snuppe som blir 6 år 14.desember. ho elsker krumkaker og elsker å bake - det hadde vore perfekt om ho hadde fått sitt eget krumkake-jern❤

Vi har arvet et gammelt krunkage jern efter min svigermor, dette er af jern, min man husker at han stod på en stol i køknet hos sin mormor i Dælinge Gate i Oslo og lavede krumkager
Krumkagejernet ligger op vores kakelovn det er fra fabrikken Kristiania
Min mand kan godt tænke sig at kave krumkager sammen med vore børnebørn. Min svigermor havde nemlig skrevet den gamle opskrift ind i en bog som vi har gemt. Jernet er blevet skævt og kan ikke bruges mere, hun havde jernet kom til Danmark da min svigemor arvede det efter sin mor, så nu er det kun til pynt. Derfor ønsker han sig et nyt. Håber hans ønske går i opfyldelse og vore 8 børnebørn får smagt krumkager efter derres tipoldemors opskrift

Ja, takk

Hadde vert fantastisk å vinne ditta! Endelig kunna jeg ha laga oldemors oppskrift på krumkake!

Hadde vert fantastisk å vinne ditta! Endelig kunna jeg ha laga oldemors oppskrift på krumkake!

Det hadde vært kjempestas med et nytt krumkakejern som jeg kunne gi til mannen min som sammen med en kamerat steker krumkaker vær jul

Ja takk

Jeg elsker keyboard, men veldig vanskelig å få tak I her jeg bor..

Hadde vært helt supert med eget krumkakejern❤ til nå har svigermor stekt hvert år til oss, men ønsker å kunne lage egne :)

Krumkaker er bare nydelig og flott barndomsminne Skulle veldig gjerne hatt krumkakejern så eg kunne laget da min mormor bor lang vekk og min mor ikkje lager det Så krysser fingrene for kjekk førjulsgave

Ønsker å vinne da jeg er 38 år og enda ikke vært eier av krumjern
Må låne når jeg har laget av mamma og med den supre oppskriften fin hadde vært topp

Ja takk :)

Ønsker meg så inderlig ett krumkake jern, slik at jeg kan lage krumkaker. Det er så nydelig godt.
Ønsker deg en god førjulstid :-)

Takk til Det søte liv som har gitt meg maaaaange flotte oppskrifter det siste året, og det vil det nok fortsette med i tiden freomver også ;) Krysser fingre og tær for at det dukker opp nytt krumkakejern utpå her :) Spennende :) Takk!

Ja takk,hadde vært kjekt å fått ett nytt ett ha ei hærlig førjulstid alle sammen

Hei
Fantastisk blogg, denne bruker jeg veldig mye. Den er søt av utseende, som er viktig inspirasjon. Det er lett og finne frem, pluss det er MANGE gode søte saker.
Ønsker deg en god jul

Ja tak meget gerne! Så vil jeg lave kræmmerhuse med bærskum. Mum's!

Mamma baker fortsatt krumkaker til meg, men når en nærmer seg 40 hadde det vært fint å lage selv....

For et nydelig mønster! Er selv fra Østlandet (Hedmark), men flyttet derfra for 11 år siden. Hadde vært koselig med et krumkakejern med dette mønsteret :)

Ja takk! Dette hadde jeg nok "delt" med moren min som lager flotte krumkaker hver jul på et gammelt jern!

dette er virkelig noe jeg ønsker meg, så det hadde vært topp å vinne dette fine jernet

Åh!... Tenk å få et eget jern, da kan jeg lage krumkaker når jeg vil. Nå må jeg alltid vente på å få låne svigermor sitt og det er vi flere om. Krysser alle fingrene nå!

Veldig flott blogg! Har prøvd mange av de fristende oppskriftene hjemme - til stor glede for meg selv og de som har fått smake. Har ønsket meg boken "Det søte liv", og håper den ligger under juletreet i år ;)

Å ja takk, et slikt skulle jeg veldig gjerne hatt!! ☺ Synes krumkaker er fantastisk godt, men har ikke jern selv.. Ønsker deg ei super jul, og tusen takk for alle flotte oppskrifter du deler med oss!! ☺

Ingen jul uten krumkaker, hadde vært topp å kunne laget dem selv.
God jul

Min svigermor laget krumkaker på et gammeldags jern, tenk om jeg kunne fått til å lage like fine krumkaker, jeg også!

Jeg pleier alltid måtte låne moderen sitt krumkakejern, så det hadde vært genialt å få sitt eget.

Krumkaker er de beste julekakene, hadde vært moro å kunnet lage de selv.

Ja takk

Jeg har i alle år brukt et sånt gammeldags krumkakejern man legger på kokeplata. Arvet det etter min farmor, og krumkakene blir utrolig tynne og knasende sprø. Men sier absolutt ikke nei til dette flotte jernet her :-) God jul!

Jeg bor i Østerdalen og trenger et nytt kromkakejern da mitt steker forferdelig ujevnt. Det brenner krumkakene på den ene siden. Vært moro med et med det nydelige østerdalsmønsteret. Steker også andre kaker her oppe med kromkakejernet.

Ja, en av favorittdessertane mine på julafta er krumkaker med multekrem !

Krumkaker med multekrem er JUL Og jeg må alltid låne mammas jern for å lage dem og da lager jeg ikke bare til oss men til naboene også. To eldre brødre som bor alene får hvert år en boks krumkaker og litt hjemmelaget julegodt som de kan kose seg med. Et slikt jern hadde vært en perfekt gave til meg selv.

Det hadde passet perfekt :) Skal feire vår første jul i egen hytte i Bagn i Valdres, bare kjæresten og jeg. Og for første gang i mitt liv har jeg plukket multer og skal lage multe krem, men noe krumkake jern har jeg ikke, så blir låne mor sitt gamle (sikkert helt topp det også :))
Men hadde vært gøy kunne lage krumkaker på eget jern.
Ellers vil jeg takke for en kjempe blogg, ikke en dag uten :)
Og ønsker deg en fredfull og fin jul !!

Lov å håpe, så da håper jeg i vei at jeg blir vinner fredag kveld. Ha en velsignet høytid :)

Mormors krumkaker, ett av julens gode barndomsminner. Ønsker å bære denne juletradisjonen videre, og krysser fingrene for vinnerlykke!

Krumkakejern står på ønskelista til jul. Det er de beste julekalender <3

Elsker krumkaker, baker det vær jul! Det jernet som vi har hjemme er godt brukt og slitt, hadde vært fint med et nytt et :)

Ja takk
Vil gjerne vinne krumkakejernet

Med et krumkakejern så blir det kanskje noen nye julekaker på bordet, takk for en fin side og gode oppskrifter.
Mvh Trine

Jatakk!Da mannen i huset ikke liker så mye av julekakene,men liker kromkaker hadde det vært super å vinne et sånt her jern så vi kan legge inn i juletradisjonen å lage det hver jul!!

Det hadde passet perfekt!
Siste dag med eksamen i dag, og så er det klart for å starte juleforberedelser.

Dette hadde vært supert! Elsker krumkaker, eller krummer som vi sier i Østerdalen :) Har ikke fått skaffet meg jern enda men ønsker meg det veldig og et med Øssterdalsmønster hadde vært midt i blinken form en utflytta Østerdøle med hjemlengsel til snø og tradisjoner nå i disse juletider.

Mormor laga alltid krumkaker, med slikt jern kan eg ta opp att hennar tradisjon

Hadde vert topp å vunnet. Har ikke fått prioritert å kjøpe det enda, bare lånt av andre, så hadde vert flott hvis jeg kunne bakt og gitt litt tilbake❤️

Ja, takk veldig gjerne. Ønsker meg et slikt. Alltid lånt mammas. Så vært kjekt å vunnet eget da!

Åh, dette vil jeg så gjerne vinne, og da skal mamma få det. Hun har lært meg å lage krumkaker, og fortjener et nytt krumkakejern :D

Håper alle formen fin julefeiring og krumkaker MÅ man ha i jula ☺️❤️

Ønsker meg et nytt kromkakejern, mitt er 40 år å tar så lang tid å steke i. GOD JUL..

Ja takk .

Det hadde vært hyggelig å vunnet denne. Må gå på bygda å låne hvert år :-( Så Ja TAKK

Har fått stekt krumkaker i år også takket være min snille nabo Ida. Jernet mitt kortsluttet da jeg skulle sette det på, og da sto jeg der med masse røre. Hadde vært flott med et nytt :)

Ja takk. Skulle gjerne hatt eget krumkakejern. Krumkakejern må lages til hver jul... og noen ganger innimellom

Min favorittjulekake er struller. De er løvtynne og sprø og stekes i krumkakejern. Med ny komfyr spøker det for disse kakene i år. Jeg har nemlig ikke lyst til å bruke mitt gamle støpejernskrumkakejern på den keramiske toppen. Et nytt elekstrisk krumkakejern ville være løsningen.

Det hadde vært kjempe kjekt å vunnet dette! Elsker krumkaker å hadde vært stas å kunne lært seg å lage det:)

Det hadde vært kjempe kjekt å vunnet dette! Elsker krumkaker å hadde vært stas å kunne lært seg å lage det:)

Åja! Har ikke slikt jern, hadde jeg vunnet ville jeg bli superglad!! Tvi tvi til meg Og god jul til deg

Min franske svigermor leser denne bloggen også, og tipset meg om dette, hun syntes krumkaker så så godt ut og jeg skulle gjerne blitt den heldige vinner slik at jeg kunne servert henne krumkaker når hun kommer på besøk :)

Det er lige det der mangler til en god jul, med gode julepandekager! ;)

Har et krumkakejern som trofast har hjulpet meg med krumkakene mine I mange år, men nå er det utslitt stakkars og fortjener å pensjoneres. Jeg baker nemlig ikke bare krumkaker til jul.......

Hei. Fikk et gammelt krumkake jern av svigermor for mange år siden. Det måte jeg nå kaste så det hadde vært flott med et nytt sånn at min datter får dine kaker i jul også. :)

Jeg har kjempelyst å vinne dette. Elsker krumkaker. Har fått tips på ny oppskrift her nå, så den må prøves ut :)

Krumkakejern er noe jeg virkelig trenger så kan dewbli hjemmelagde krumkaker til jul

Hadde vært flott siden vi måtte skifte ut ovnen å det gamledagse jernet mitt ikkje kan brukes på den :(:)

Fikk krumkaker hos mormor da jeg var lite, beste kakene jeg kunne tenke meg. Hvis jeg vinner skal jeg bruke mormor sin oppskrift og lage kaker som min mann og guttene mine aldrig har smakt. Ønsker meg det høyt.

mange takk

Oppskrifter går i arv fra mi mormor og mor. Nå er det meg, mine søsken og våre barn som skal bruke oppskrifta på krumkaker fremover. Hva er vell bedre enn krumkaker fylt med moltekrem! Kunne godt tenkt meg å vinne dette fine krumkakejernet, og delt det med min datter.

Ja takk. Det er akkurat hva jeg har kikket på. Takker samtidig for en fin blogg med masse gode oppskrifter.

Hadde vært sååå kjekt å vinne et krumkakejern, for mitt er nemlig ødelagt. Det ble kassert for noen dager siden da jeg skulle lage krumkaker sammen med min kjære mamma :-)

Har lenge ønsket meg et krumkakejern, spesielt til jul vil det være ekstra kjekt å ha! Fingers crossed*. God førjulstid :-)

Åå, disse så fantastiske ut!
Hadde vært så fint å fått et sånt jern så jeg kan lage disse til jul også!

Det var et flott mønster de hadde valgt til dette krumkakejernet.
Det skulle jeg gjerne vinne ! :-)

Det er et virkeligt flot jer, som jeg meget godt kunne tænke mig, at bage lækre kager på til hele min familie her op til julen :))

Krumkaker er julekakefavoritten min! Så krumkakejern hadde vært midt i blinken det nå

En veldig koselig julegave å få. Bringer fremsøte og gode barndomsminner med bestemor på kjøkkenet og meg selv spent ventende ved siden av for å få prøvesmake og få de gode og myke overskuddsslingene som ble liggende igjen på "utsiden" av krumkakejernet. Og ja takk, jeg ønsker meg veldig gjerne <3 :)

God jul...

Ønsker meg krumkakejern til jul! For en super premie! Jeg elsker krumkaker, men har aldri laget noen.

Jag gjorde krumkaker när jag bodde i Norge.. Skulle vilja vinna den då den inte finns i Sverige.. bor där nu. Hoppas :) det är så gott med krem og multer :)

Et slikt krumkakejern ønsker jeg meg :) Bruker et gammelt jern uten strøm som må snus på kokeplata.

Hadde vært fint å vunnet et krumkakejern. Da kunne jeg ha laget krumkaker selv ☺