Brukere online: 1361
Brukere i dag: 6475
Brukere siste 7 dager: 195433
200 g kokesjokolade
50 g delfiafett
2 ss likør (se tips)
Smelt sjokolade og delfiafett i en bolle over vannbad. Rør inn likøren.
Fyll sjokoladeblandingen i små konfektformer ved hjelp at to teskjeer. Sett formene på et brett som passer i kjøleskapet. La stå kaldt til sjokoladen har stivnet.
Oppbevares i kjøleskapet.
Velg din favorittlikør. Jeg har brukt aprikoslikør, men alt kan brukes av fruktlikører, kaffe- eller sjokoladelikører. Det er intet i veien for å bruke konjakk heller.
2 kommentarer
Lys eller mørke kokesjokolade
Lys eller mørke kokesjokolade?
Hvor mange konfekter får man
Hvor mange konfekter får man av oppskriften? Og er det mulig å bruke en ekstra ss med likør? Tenkte å bruke Baileys : )
Skriv ny kommentar