Swissrull marengs med bringebær


Nydelig og lett rullekake med vaniljemarengs, pisket fløtekrem og bringebær!  Heart 

 

 

Herlig kake å servere på varme sommerdager!

 

 

Ingredienser:

♥ 6 eggehviter
♥ 3 dl sukker
♥ 1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking)

Pynt:
♥ 30 g mandelflak uten skall
♥ sukker

Fyll:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 ss melis
♥ 250 g bringebær

 

Fremgangsmåte:

Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Vend i vaniljepulveret. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Strø over mandelflak.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 20 min. Hvelv kaken på et sukret kjøkkenhåndkle eller matpapir. Fjern bakepapiret og avkjøl kaken med den varme langpannen over.

Pisk kremfløte og melis til krem. Bre kremen over den kalde kaken og bringebærene over kremen.

 

 

Rull sammen kaken fra langsiden.

 

 

Renskjær kantene og flytt kaken over på et passende fat.

 

 

Friske bringebær smaker virkelig fantastisk godt i denne marengsrullekaken!

 

 

Tips:

♥ Bruk friske bringebær som fyll i denne kaken, for frosne bringebær blir rennende når de tiner.

♥ Kaken må være helt kald før du brer over kremfyllet, ellers smelter kremen.

 


Ingen hemmelighet at Swissrull marengs er en av mine favorittkake!

Se alle variantene jeg har laget her.

 

 

Håper du ble fristet!  Wink
 

God helg!

 


 Heart  Heart  Heart  Heart  Heart 

 

Swissrull marengs med bringebær
Ingredienser

♥ 6 eggehviter
♥ 3 dl sukker
♥ 1 pk kakefyll med vaniljesmak (uten koking)

Pynt:
♥ 30 g mandelflak uten skall
♥ sukker

Fyll:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 ss melis
♥ 250 g bringebær

Fremgangsmåte

Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs. Vend i vaniljepulveret. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Strø over mandelflak.

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 20 min. Hvelv kaken på et sukret kjøkkenhåndkle eller matpapir. Fjern bakepapiret og avkjøl kaken med den varme langpannen over.

Pisk kremfløte og melis til krem. Bre kremen over den kalde kaken og bringebærene over kremen.

Rull sammen kaken fra langsiden. Renskjær kantene og flytt kaken over på et passende fat.

Tips

♥ Bruk friske bringebær som fyll i denne kaken, for frosne bringebær blir rennende når de tiner.

♥ Kaken må være helt kald før du brer over kremfyllet, ellers smelter kremen.

2 kommentarer

Hei,
Skal vaniljepulveret blandes ut med melk?

Hei!!
Nydelig kake- men å få den over på et fat er en utfordring. Kaken er helt «lealøs»
Noen tips??

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift