Korianderkaker

Korianderkaker
Ingredienser

2 egg
250 g sukker
250 g lys sirup
250 g smør
3 dråper sitronessens
4 ts malt koriander
1 ts hornsalt
500 g hvetemel

Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og sirup. Avkjøl litt og bland deretter i eggedosisen. Bland deretter i sitronessens. Sikt sammen mel, hornsalt og koriander. Bland dette inn i deigen. Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet over natten.

Trill ut deigen til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater med litt avstand imellom. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min, eller til de er gyldne. Avkjøles på rist til de er helt kalde.

Tips

"Korianderkaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hva er egentlig forskjellen på disse og koriandernøtter som du også har oppskrift på? Er disse mykere og koriandernøtter mer sprø?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift