Brukere online: 2048
Brukere i dag: 23279
Brukere siste 7 dager: 196102
2 egg
250 g sukker
250 g lys sirup
250 g smør
3 dråper sitronessens
4 ts malt koriander
1 ts hornsalt
500 g hvetemel
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og sirup. Avkjøl litt og bland deretter i eggedosisen. Bland deretter i sitronessens. Sikt sammen mel, hornsalt og koriander. Bland dette inn i deigen. Dekk til deigen med plast og la den stå i kjøleskapet over natten.
Trill ut deigen til små kuler som legges på bakepapirdekkede stekeplater med litt avstand imellom. Stek kakene midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min, eller til de er gyldne. Avkjøles på rist til de er helt kalde.
"Korianderkaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
1 kommentar
Hva er egentlig forskjellen
Hva er egentlig forskjellen på disse og koriandernøtter som du også har oppskrift på? Er disse mykere og koriandernøtter mer sprø?
Skriv ny kommentar