Brukere online: 1063
Brukere i dag: 4891
Brukere siste 7 dager: 195447
En dessert på Det søte liv i dag!
Tipset om denne oppskriften fikk jeg av en jente som heter Ann Kristin og som var min frisør et drøyt års tid. Ann Kristin er kjempepen, morsom, kjempeeffektiv, kjempekul og dødsskravlete:-) Kanskje litt stum de første minuttene hun så meg sitte og skrive intenst på kakeoppskrifter , men etter at vi ble litt bedre kjent måtte jeg jo fortelle henne om min lidenskap for kaker og dermed var saken oppklart.
Det var min tur å bli paff da jeg skjønte at Ann Kristin hadde superpeiling på kaker og desserter og begynte å vise meg bilde av Hello Kitty kaken sin på mobilen.
Vel, dessverre har Ann Kristin flyttet på seg og er ikke lenger frisøren jeg bruker, men oppskriften hennes på "Himmelsk krem" har jeg spart på.
Og ikke la deg skremme av oppskriften, for som Ann Kristin påpekte til meg høres det jo absolutt ikke godt ut med krem, melonyoghurt, firkløver og ...fruktcocktail !!! Men du MÅ PRØVE det likevel, for alle liker det!
...Jeg var skeptisk, men må innrømme at dette var veldig godt!
Så nå er det din tur å prøve!
Ingredienser:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 ss vaniljesukker (smak til mengde)
♥ 125 ml melonyoghurt (1 liten)
♥ 200 g firkløver (1 stor)
♥ 250 g avrent fruktcocktail (1 boks)
Fremgangsmåte:
Pisk kremfløten til nokså stiv krem. Vend forsiktig i vaniljesukker, melonyoghurt, firkløver oppdelt i store biter og godt avrent fruktcocktail. Alt skal blandes helt forsiktig og ikke rør mer enn nødvendig.
Ha kremen i en serveringsbolle og sett kaldt frem til servering.
♥ Tips:
Husk å la fruktcocktailen renne godt av seg før du har den i kremen, ellers vil kremen bli alt for flytende i konsistensen. Den blir allerede litt løsere enn vanlig krem ved at du blander i melonyoghurten.
Serveringstips kan være noe så moderne som krumkaker
Eller du kan bruke andre typer kjeks eller kanskje noen store, myke marshmallows.
De vakre marshmallowsene du ser på bildet har jeg kjøpt i butikken til Åhlens.
"Himmelsk krem" bør serveres i løpet av et par timer etter at den er laget.
Nytelse!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
3 dl kremfløte
2 ss vaniljesukker (smak til mengde)
125 ml melonyoghurt (1 liten)
200 g firkløver (1 stor)
250 g avrent fruktcocktail (1 boks)
Pisk kremfløten til nokså stiv krem. Vend forsiktig i vaniljesukker, melonyoghurt, firkløver oppdelt i store biter og godt avrent fruktcocktail. Alt skal blandes helt forsiktig og ikke rør mer enn nødvendig.
Ha kremen i en serveringsbolle og sett kaldt frem til servering.
Husk å la fruktcocktailen renne godt av seg før du har den i kremen, ellers vil kremen bli alt for flytende i konsistensen. Den blir allerede litt løsere enn vanlig krem ved at du blander i melonyoghurten.
Serveringstips kan være noe så moderne som krumkaker:-) Eller du kan bruke andre typer kjeks eller kanskje noen store, myke marshmallows.
"Himmelsk krem" bør serveres i løpet av et par timer etter at den er laget.
4 kommentarer
Til hvor mange personer ca
Til hvor mange personer ca blir dette?
Litt tips: Jeg har laget den…
Litt tips: Jeg har laget den med kirsebær jogurt, sjokolade, kirsebær og blåbær, og når jeg har den i kjøleskapet blir den på en måte litt fastere.
prøv også appelsin ris .kok…
prøv også appelsin ris .kok vanlig middagsris ,bland med krem og så mange appelsiner du vil ha .kjempe godt
Den oppskriften fikk jeg…
Den oppskriften fikk jeg også for ca 30 år siden, men med skogsbæryoghurt. Enkelt og god dessert.
Skriv ny kommentar