Himmelsk krem

 

En dessert på Det søte liv i dag!

 

Tipset om denne oppskriften fikk jeg av en jente som heter Ann Kristin og som var min frisør et drøyt års tid. Ann Kristin er kjempepen, morsom, kjempeeffektiv, kjempekul og dødsskravlete:-) Kanskje litt stum de første minuttene hun så meg sitte og skrive intenst på kakeoppskrifter Laugh , men etter at vi ble litt bedre kjent måtte jeg jo fortelle henne om min lidenskap for kaker og dermed var saken oppklart.

Det var min tur å bli paff da jeg skjønte at Ann Kristin hadde superpeiling på kaker og desserter og begynte å vise meg bilde av Hello Kitty kaken sin på mobilen.

Vel, dessverre har Ann Kristin flyttet på seg og er ikke lenger frisøren jeg bruker, men oppskriften hennes på "Himmelsk krem" har jeg spart på.

Og ikke la deg skremme av oppskriften, for som Ann Kristin påpekte til meg høres det jo absolutt ikke godt ut med krem, melonyoghurt, firkløver og ...fruktcocktail !!! Men du MÅ PRØVE det likevel, for alle liker det!

...Jeg var skeptisk, men må innrømme at dette var veldig godt!

 

Så nå er det din tur å prøve!  Smile

 

 

Ingredienser:

♥ 3 dl kremfløte
♥ 2 ss vaniljesukker (smak til mengde)
♥ 125 ml melonyoghurt (1 liten)
♥ 200 g firkløver (1 stor)
♥ 250 g avrent fruktcocktail (1 boks)

 

Fremgangsmåte:

Pisk kremfløten til nokså stiv krem. Vend forsiktig i vaniljesukker, melonyoghurt, firkløver oppdelt i store biter og godt avrent fruktcocktail. Alt skal blandes helt forsiktig og ikke rør mer enn nødvendig.

 

Ha kremen i en serveringsbolle og sett kaldt frem til servering.

 

 

Tips:

Husk å la fruktcocktailen renne godt av seg før du har den i kremen, ellers vil kremen bli alt for flytende i konsistensen. Den blir allerede litt løsere enn vanlig krem ved at du blander i melonyoghurten.

Serveringstips kan være noe så moderne som krumkaker Tounge smile

 

Eller du kan bruke andre typer kjeks eller kanskje noen store, myke marshmallows.

 

 

De vakre marshmallowsene du ser på bildet har jeg kjøpt i butikken til Åhlens.

 

 

"Himmelsk krem" bør serveres i løpet av et par timer etter at den er laget.

Nytelse!

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

 

 

 

Himmelsk krem
Ingredienser

3 dl kremfløte
2 ss vaniljesukker (smak til mengde)
125 ml melonyoghurt (1 liten)
200 g firkløver (1 stor)
250 g avrent fruktcocktail (1 boks)

Fremgangsmåte

Pisk kremfløten til nokså stiv krem. Vend forsiktig i vaniljesukker, melonyoghurt, firkløver oppdelt i store biter og godt avrent fruktcocktail. Alt skal blandes helt forsiktig og ikke rør mer enn nødvendig.

Ha kremen i en serveringsbolle og sett kaldt frem til servering.

 

 

 

Tips

Husk å la fruktcocktailen renne godt av seg før du har den i kremen, ellers vil kremen bli alt for flytende i konsistensen. Den blir allerede litt løsere enn vanlig krem ved at du blander i melonyoghurten.

Serveringstips kan være noe så moderne som krumkaker:-) Eller du kan bruke andre typer kjeks eller kanskje noen store, myke marshmallows.

"Himmelsk krem" bør serveres i løpet av et par timer etter at den er laget.

 

 

 

4 kommentarer

Litt tips: Jeg har laget den med kirsebær jogurt, sjokolade, kirsebær og blåbær, og når jeg har den i kjøleskapet blir den på en måte litt fastere.

prøv også appelsin ris .kok vanlig middagsris ,bland med krem og så mange appelsiner du vil ha .kjempe godt

Den oppskriften fikk jeg også for ca 30 år siden, men med skogsbæryoghurt. Enkelt og god dessert.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift