Brukere online: 842
Brukere i dag: 50
Brukere siste 7 dager: 198441
175 g smør
125 g kokesjokolade
2 egg
2,5 dl sukker
0,5 dl Baileys
50 g hasselnøtter
1,5 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
Pynt:
papirformer
Smelt smør og sjokolade i en liten kjele. Avkjøl. Hakk hasselnøttene fint. Rør egg og sukker godt sammen (du trenger ikke piske eggedosis). Bland i Baileys og nøtter. Sikt i hvetemel og vaniljesukker. Ha i sjokoladesmøret til slutt.
Fordel deigen i små, doble papirformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20 min. Avkjøl helt før servering.
Vær oppmerksom på at overflaten på muffinsene vil bli sprekkete i løpet av stekingen. Kakene vil dessuten ikke virke helt gjennomstekte når de kommer rett fra ovnen, men de stivner til og blir veldig gode og seige når de er kalde.
Skriv ny kommentar