Baileysmuffins

Baileysmuffins
Ingredienser

175 g smør
125 g kokesjokolade
2 egg
2,5 dl sukker
0,5 dl Baileys
50 g hasselnøtter
1,5 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker

Pynt:
papirformer

Fremgangsmåte

Smelt smør og sjokolade i en liten kjele. Avkjøl. Hakk hasselnøttene fint. Rør egg og sukker godt sammen (du trenger ikke piske eggedosis). Bland i Baileys og nøtter. Sikt i hvetemel og vaniljesukker. Ha i sjokoladesmøret til slutt.

Fordel deigen i små, doble papirformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20 min. Avkjøl helt før servering.

Tips

Vær oppmerksom på at overflaten på muffinsene vil bli sprekkete i løpet av stekingen. Kakene vil dessuten ikke virke helt gjennomstekte når de kommer rett fra ovnen, men de stivner til og blir veldig gode og seige når de er kalde.

Kakekategori

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift