Brukere online: 1575
Brukere i dag: 8463
Brukere siste 7 dager: 195518
40 g smør
175 g kokesjokolade
2 ss Amaretto mandellikør
4 ss melis
50 g mandler
Pynt:
50 g kokesjokolade
små konfektformer
Smelt smør og sjokolade i en bolle over vannbad. Rør i Amaretto og melis. Mal mandlene og bland i til slutt.
Sett bollen med sjokoladeblandingen i kjøleskapet i et par timer.
Riv kokesjokoladen til pynt (bruk gjerne mandelkvern) og ha den i en flat suppebolle e.l. Sett konfektformer på et brett som passer i kjøleskapet.
Ta sjokolademassen ut av kjøleskapet og form små, runde trøfler (bruk fuktige hender). Beregn ca 1 ss sjokolademasse per trøffel. Rull hver trøffel i revet sjokolade og ha dem deretter i konfektformene. Settes kaldt.
Oppbevar trøflene i en liten boks i kjøleskapet med matpapir mellom lagene.
Skriv ny kommentar