Brukere online: 2068
Brukere i dag: 34035
Brukere siste 7 dager: 196935
2 store egg
3 dl sukker
3 dl lettrømme
1,5 dl kokos
3,5 dl hvetemel
1,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Pynt:
3-4 dl melis med jordbærsmak
1-2 ss vann
Rør sammen egg og sukker med en stålvisp (ikke visp eggedosis). Rør deretter i rømme og så kokos. Sikt sammen det tørre og bland i til slutt.
Hell deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 35-40 min. Avkjøl kaken i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret.
Rør sammen rosa melisglasur og smør over den kalde kaken. Dryss over kokos til pynt. Del kaken i passe store firkanter.
Kaken er fin å fryse. La glasuren stivne litt i kjøleskapet før du har kakestykkene i fryseposer. Da unngår du glasursøl.
1 kommentar
Kan man lage denne i rund
Kan man lage denne i rund form også? Vill steketiden forlenges da? Og hvor får man tak i melis med jordbærsmak?
Skriv ny kommentar