Rissnadder

Rissnadder
Ingredienser

50 g smør
3 ss sukker
2 ss lys sirup
1 ss kakao
3 ss kokos
3 ss rosiner
2 dl puffet ris

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele. Rør inn sukker, sirup og kakao til alt er godt blandet. Tilsett kokos, rosiner og puffet ris. Bland godt.

Ha et stykke bakepapir på et brett som passer i kjøleskapet. Legg massen i topper med to teskjeer på bakepapiret. Sett kaldt til de har stivnet.

Tips

"Rissnadder" oppbevares kjølig i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift