Brukere online: 1475
Brukere i dag: 7470
Brukere siste 7 dager: 195490
1 ferdigkjøpt sukkerbrød, 24 cm
Fyll 1:
3 dl kremfløte
5 ss Oboy sjokolademelkpulver
1-3 ss konjakk (kan sløyfes)
Fyll 2:
5 dl vaniljekrem (f.eks. Piano)
Glasur:
100 g kokesjokolade
5 ss melk, kaffe eller konjakk
Pisk kremfløten til krem og smak til med sjokolademelkpulver og konjakk (se tips).
Ha nederste kakebunn på et kakefat og fordel sjokoladekremen over. Legg på den andre bunnen og smør over vaniljekremen. Dekk med den siste kakebunnen.
Smelt kokesjokoladen i en liten kjele over svak varme sammen med melk, kaffe eller konjakk. Avkjøl litt og fordel den på toppen av kaken. Sett kaken kjølig en liten stund til glasuren har stivnet.
Du kan bruke et ferdigkjøpt sukkerbrød (det har jeg brukt i kaken på bildet), eller du kan lage sukkerbrødet selv (se oppskrift på "Sukkerbrød" på detsoteliv.no).
Skriv ny kommentar