Brukere online: 2126
Brukere i dag: 24433
Brukere siste 7 dager: 196184
200 g smør
200 g kokesjokolade
4 egg
250 g sukker
250 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts ingefær
0,5 ts nellik
1/4 ts pepper
125 g korinter
100 g valnøtter
150 g hvit sjokolade
Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett hakket sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret og rør blandingen jevn.
Pisk egg og sukker lett sammen med en stålvisp (det er ikke nødvendig å piske eggedosis). Rør i sjokoladesmøret. Sikt i mel, bakepulver og krydder. Bland i korinter og hakket hvit sjokolade og eventuelt hakkede valnøtter.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken på rist nederst i ovnen ved 180°C i ca 35 min. Avkjøl kaken helt i formen. Løft kaken ut av formen og del kaken opp i passe store serveringsstykker.
Kakestykkene egner seg godt til frysing.
Skriv ny kommentar