Brukere online: 519
Brukere i dag: 2877
Brukere siste 7 dager: 161751
Deilige, enkle småkaker som er fine å ha i kakeboksen!
Oppskriften gir ca. 40 stk.
Ingredienser:
♥ 175 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 1 egg
♥ 2 ss melk
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 3 dl hvetemel
♥ 3,5 dl havregryn (små, lettkokte)
Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør og sukker. Pisk inn egget. Rør inn melk, vaniljesukker, bakepulver og hvetemel til en jevn deig. Bland til slutt inn havregryn.
Form deigen til runde kaker som legges på bakepapirdekkede stekeplater.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10 - 12 minutter, eller til de er gylne.
Avkjøl kakene på rist.
Tips:
♥ Kakene er holdbare i tettsluttet kakeboks.
♥ Se også Småkaker med havre og melkesjokolade og Havrekaker fra Øvrebø som er basert på samme oppskrift. For andre småkaker med havregryn, se litt ulike varianter av Havremakroner.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 175 g smør
♥ 2 dl sukker
♥ 1 egg
♥ 2 ss melk
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ 1 ts bakepulver
♥ 3 dl hvetemel
♥ 3,5 dl havregryn (små, lettkokte)
Pisk mykt smør og sukker. Pisk inn egget. Rør inn melk, vaniljesukker, bakepulver og hvetemel til en jevn deig. Bland til slutt inn havregryn.
Form deigen til runde kaker som legges på bakepapirdekkede stekeplater.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i 10 - 12 minutter, eller til de er gylne.
Avkjøl kakene på rist.
♥ Kakene er holdbare i tettsluttet kakeboks.
♥ Se også Småkaker med havre og melkesjokolade og Havrekaker fra Øvrebø som er basert på samme oppskrift. For andre småkaker med havregryn, se litt ulike varianter av Havremakroner.
Skriv ny kommentar