Brukere online: 67
Brukere i dag: 1419
Brukere siste 7 dager: 195584
300 g smør
300 g kokesjokolade
6 store egg
7 dl sukker
6,5 dl hvetemel
1 dl Tia Maria kaffelikør
Smelt smør i en kjele. Ha i kokesjokoladen og la den smelte i smøret. Rør blandingen jevn. Avkjøl. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel. Tilsett Tia Maria. Rør raskt sammen til en jevn og klumpfri deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i firkanter.
"Browniesene" er holdbare innpakket i plast i kjøleskapet og er også kjempefine å fryse!
Skriv ny kommentar