Enkle vaniljemuffins


Dette er vaniljemuffins som er så enkle at hvem som helst kan klare å bake dem. Muffinsene er ujålete og uten krem og pynt, men utrolig myke og saftige. Perfekte å lage når du plutselig får lyst til å lage noe enkelt, søtt og godt!

Disse muffinsene er kjempepopulære å bake sammen med barn.

Bruk vaniljesukker eller aller helst vaniljepasta for ekstra god vaniljesmak.

 

 

Oppskriften gir 9 deilige vaniljemuffins.

 

Ingredienser:

100 g smør
2 egg
100 g sukker
1 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker eller vaniljepasta
100 g hvetemel


Fremgangsmåte: 

Smelt smøret og avkjøl det.

Rør lett sammenpiskede egg sammen med sukkeret.

Bland inn det smeltede smøret, bakepulver, vanilje og til sist hvetemelet.

 

 

Ha 9 små muffinsformer av papir i muffinsbrett.

 

 

Fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer.

 

 

Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.

 

 

Nyt muffinsene nystekte!

 

 

Varme, nystekte vaniljemuffins uten noe på er faktisk noe av det beste jeg vet...  (enkel sjel...  Smile  )

 

 

Utrolig enkelt, men likevel så godt! 

 

 


Tips:

Muffinsene holder seg myke dersom de pakkes godt inn plast. De kan også fryses. 

Se også Lettvinte muffins, som er basert på samme oppskrift.

 

Nystekte vaniljemuffins tryller du frem på veldig kort tid! 

 

 

Søte og veldig barnevennlige vaniljemuffins.

 

 

Mmmmmm....  Heart  

 


    

 

Enkle vaniljemuffins
Ingredienser

100 g smør
2 egg
100 g sukker
1 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker eller vaniljepasta
100 g hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt smøret og avkjøl det. Rør lett sammenpiskede egg sammen med sukkeret. Bland inn det smeltede smøret, bakepulver, vanilje og til sist hvetemelet.

Ha 9 små muffinsformer av papir i muffinsbrett. Fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer.

Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 10-12 minutter, til de er gylne og gjennomstekte.

Nyt muffinsene nystekte!

Tips

Muffinsene holder seg myke dersom de pakkes godt inn plast. De kan også fryses. 

Se også Lettvinte muffins, som er basert på samme oppskrift.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

6 kommentarer

Jeg doblet oppskriften og brukte vaniljeekstrakt (4 teskjeer) og det gav god vaniljesmak. Muffinsene var luftige og deilige, selv uten glasur. Jeg laget også litt smørkrem som jeg tok på noen av dem, kombinasjonen av sjokolade og vanilje er bare herlig. :D
Enkel og grei oppskrift, raskt å lage og herlig resultat.

SLUTT MED DETTE *NYSTEKTE* GREIENE DERES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift