Brukere online: 1933
Brukere i dag: 21809
Brukere siste 7 dager: 195264
Sunne, gode epler dyppes i nydelig karamellsaus. Perfekt til kveldskosen..
Ønsker dere en herlig fredagskveld!
8 røde epler
Karamellsaus:
2,5 dl kremfløte
2 dl lys sirup
120 g smør
2,5 dl brunt sukker (demerara)
1 ts vaniljeessens
Vask eplene. Stikk en pinne godt inn i hvert eple (se tips).
Til karamellsausen has alle ingredienser i en tykkbunnet kjele. La dette stå og småkoke under stadig omrøring til du får en blank, brun og tyktflytende karamellsaus.
Dypp eplene godt ned i sausen og snurr rundt så de blir helt dekket. Sett eplene på dessertskåler. Pynt eventuelt pinnen med et pyntebånd og server karamelleplene nylagede!
Pinner fås kjøpt i velassorterte matvarebutikker (spør etter trepinner eller grillpinner) eller se etter lollipop-pinner i butikker som selger kakepynteutstyr.
Skriv ny kommentar