Rabarbrakake i langpanne med vaniljekrem

Dette er en stor og deilig rabarbrakake med vaniljekrem! 

 

 

Utrolig nydelig og sommerlig! 

 

 

Ingredienser: 

♥ 500 g mykt smør
♥ 500 g sukker
♥ 8 egg
♥ 3 ts bakepulver
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 500 g hvetemel

Fyll:
♥ ca. 600 g rabarbra
♥ 5 dl vaniljekrem 
♥ 5 ss sukker
♥ 2 ss kanel


Fremgangsmåte: 

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem.

Pisk inn ett egg av gangen (smørkremen kan skille seg litt, men dette blir bra igjen når du blander i hvetemelet).

Sikt bakepulver og vaniljesukker med en del av melet og bland inn i smørkremen. Bland så i resten av hvetemelet til en jevn og klumpfri deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt godt blandet).

 

 

Fordel deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca. 30 x 40 cm).

Skjær rabarbraen i skiver og stikk dem tett i tett ned i deigen.

 

 

Herlig måte å bruke rabarbra på! 

 

 

Ha vaniljekrem i en spøytepose og sprøyt små topper av vaniljekremen innimellom rabarbraskivene.

 

 

Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 40-50 minutter (sjekk med en kakenål at kaken er helt gjennomstekt i midten).

 

 

Avkjøl kaken i langpannen og del den deretter i firkanter. 

 

 

Det blir mange, nydelige kakestykker av denne langpannekaken.

 

 

Perfekt søt og litt syrlig kake, og vaniljekremen gjør den ekstra god! 

 

 

Mmmmm.... så myk...

 

 

Tips:

♥ Kakestykkene er fine å fryse. 

♥ Du kan bruke ferdigkjøpt eller hjemmelaget vaniljekrem.

♥ Denne kaken er basert på samme oppskrift som den populære Eplekake i langpanne med vaniljekrem

 

Bak en sommerlig langpannekake med rabarbra og vaniljekrem! 

 

 

God fornøyelse!  Smile 

 




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Rabarbrakake i langpanne med vaniljekrem
Ingredienser

♥ 500 g mykt smør
♥ 500 g sukker
♥ 8 egg
♥ 3 ts bakepulver
♥ 3 ts vaniljesukker
♥ 500 g hvetemel

Fyll:
♥ ca. 600 g rabarbra
♥ 5 dl vaniljekrem 
♥ 5 ss sukker
♥ 2 ss kanel

Fremgangsmåte

Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg av gangen (smørkremen kan skille seg litt, men dette blir bra igjen når du blander i hvetemelet). Sikt bakepulver og vaniljesukker med en del av melet og bland inn i smørkremen. Bland så i resten av hvetemelet til en jevn og klumpfri deig (ikke rør mer enn nødvendig for å få alt godt blandet).

Fordel deigen jevnt utover i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca. 30 x 40 cm).

Skjær rabarbraen i skiver og stikk dem tett i tett ned i deigen.

Ha vaniljekrem i en spøytepose og sprøyt små topper av vaniljekremen innimellom rabarbraskivene.

Dryss over sukker og kanel.

Stek kaken midt i ovnen ved 200 °C i 40-50 minutter (sjekk med en kakenål at kaken er helt gjennomstekt i midten).

Avkjøl kaken i langpannen og del den deretter i firkanter. 

Tips

♥ Kakestykkene er fine å fryse. 

♥ Du kan bruke ferdigkjøpt eller hjemmelaget vaniljekrem.

♥ Denne kaken er basert på samme oppskrift som den populære Eplekake i langpanne med vaniljekrem

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

2 kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift