Brukere online: 1779
Brukere i dag: 19695
Brukere siste 7 dager: 195104
"Rosiner i rødvinssirup" smaker veldig godt sammen med blåskimmelsoster.
Jeg har her valgt meg en god Gorgonzola ♥
Ingredienser:
♥ 2 dl rødvin
♥ 1 dl sukker
♥ ca 1,5 dl rosiner
Servering:
Blåskimmelsost, f eks Gorgonzola
Fremgangsmåte:
Ha rødvin og sukker i en liten kjele. Kok opp og la småkoke i et par minutter, så konsistensen blir litt sirupsaktig (se tips).
Ta kjelen av platen og tilsett rosinene.
Ha dette i en skål og la stå i et par timer før servering, så smaken får satt seg skikkelig i rosinene.
Tips:
Rødvinsirupen må ikke koke for lenge, for da blir massen seig når den er kald. La heller blandingen være litt for flytende, for mye av væsken vil trekke inn i rosinene etter at blandingen har stått en stund.
Du kan bruke hvilken som helst rødvin til denne oppskriften.
God til alle slags blåskimmelsoster!
Herlig tilbehør til ost!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2 dl rødvin
♥ 1 dl sukker
♥ ca 1,5 dl rosiner
Servering:
Blåskimmelsost, f eks Gorgonzola
Ha rødvin og sukker i en liten kjele. Kok opp og la småkoke i et par minutter, så konsistensen blir litt sirupsaktig (se tips).
Ta kjelen av platen og tilsett rosinene.
Ha dette i en skål og la stå i et par timer før servering, så smaken får satt seg skikkelig i rosinene.
Rødvinsirupen må ikke koke for lenge, for da blir massen seig når den er kald. La heller blandingen være litt for flytende, for mye av væsken vil trekke inn i rosinene etter at blandingen har stått en stund.
Du kan bruke hvilken som helst rødvin til denne oppskriften.
God til alle slags blåskimmelsoster!
Skriv ny kommentar