Toast med krabbesalat (Krabbetoast)

Sprøstekt surdeigsbrød med hjemmelaget Krabbesalat er utrolig godt!  

 

 

Porsjonen gir 6 stk. 

 

Ingredienser: 

Krabbesalat (Krabberøre):
♥ 4 fylte krabbeskjell (ferdig renset, se tips)
♥ 0,5 rødløk
♥ 4 vårløk
♥ 2 stangselleri
♥ 3 fedd hvitløk, presset
♥ 1 bunt frisk dill
♥ 1 dl crème fraîche
♥ 0,5 dl majones
♥ 1 eple
♥ 1 sitron, presset saft
♥ kvernet salt og pepper

Toast:
♥ 6 skiver landbrød eller surdeigsbrød
♥ 6 ss smør
♥ 6 salatblad

 

Fremgangsmåte: 

Tilbered krabbesalaten som beskrevet i innlegget HER. Kortversjonen er at krabbekjøttet blandes med fint hakket rødløk, vårløk, stangselleri, presset hvitløk og eple skjært i terninger, og deretter de øvrige ingredienser. 

Oppbevar krabbesalaten i kjøleskapet mens du tilbereder toastene. 

 

 

Smør brødskiver med smør på begge sider. 

Stek skivene sprøe i stekepanne på middels varme.

Legg på salatblad og et tykt lag med krabbesalat.

Nytes nylaget! 

 

 

Tips: 

♥ Du kan bruke alle varianter av brød. Personlig synes jeg at krabbesalaten smaker fortreffelig til toastet surdeigsbrød.

♥ Du kan riste brødet i brødrister dersom du ønsker å unngå smør. 

♥ Krabbesalaten er selvfølgelig også veldig godt uristet brød. 

 

 

Krabbesalat er en kjempegod påleggssalat!  😊


God fornøyelse! 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Toast med krabbesalat (Krabbetoast)
Ingredienser

Krabbesalat (Krabberøre):
♥ 4 fylte krabbeskjell (ferdig renset, se tips)
♥ 0,5 rødløk
♥ 4 vårløk
♥ 2 stangselleri
♥ 3 fedd hvitløk, presset
♥ 1 bunt frisk dill
♥ 1 dl crème fraîche
♥ 0,5 dl majones
♥ 1 eple
♥ 1 sitron, presset saft
♥ kvernet salt og pepper

Toast:
♥ 6 skiver landbrød eller surdeigsbrød
♥ 6 ss smør
♥ 6 salatblad

Fremgangsmåte

Tilbered krabbesalaten som beskrevet i innlegget HER. Kortversjonen er at krabbekjøttet blandes med fint hakket rødløk, vårløk, stangselleri, presset hvitløk og eple skjært i terninger, og deretter de øvrige ingredienser. 

Oppbevar krabbesalaten i kjøleskapet mens du tilbereder toastene. 

Smør brødskiver med smør på begge sider. 

Stek skivene sprøe i stekepanne på middels varme.

Legg på salatblad og et tykt lag med krabbesalat.

Nytes nylaget! 

Tips

♥ Du kan bruke alle varianter av brød. Personlig synes jeg at krabbesalaten smaker fortreffelig til toastet surdeigsbrød.

♥ Du kan riste brødet i brødrister dersom du ønsker å unngå smør. 

♥ Krabbesalaten er selvfølgelig også veldig godt uristet brød. 

Brødbakst
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift