Jeg har lenge hatt Kokoskaker med vaniljekrem blant mine favorittsmåkaker. Det er vaniljekremen i deigen som gjør at de blir spesielt myke og gode. Kakene er helt uten hvetemel og er superlettvinte å lage.
Denne gangen pyntet jeg disse kokoskakene med smeltet sjokolade, og det ble skikkelig DIGG!
Er det flere enn meg som koser seg med vinterferie? Her skal du uansett få en supergod oppskrift av meg, som er spesielt beregnet på deg som er glad i alt med ost! .... Jeg er utrolig svak for gode oster, det må jeg bare innrømme. I tillegg til at oster selvfølgelig er flotte å servere som de er til ulike osteanretninger, er det faktisk også mye godt man kan bake med ost!
Dette er også oppskriften jeg publiserte på godt.no og i min helgespalte i VG søndag forrige helg. Flere har allerede skrevet til meg om at de synes disse ostebollene er fantastiske!
Disse ostebollene lages med tre typer ost: De fylles med en god bit mozarella og drysses deretter med revet cheddar og parmesan. Den supergode smaken kommer dessuten av at deigen til ostebollene inneholder både smør, olivenolje, salt og hvitløkspulver. I tillegg skal ostebollene pensles med en blanding av smeltet smør, hvitløkspulver og fersk oregano etter steking.
Mmm...., som du hører er dette mektige saker, men jeg kan garantere at smaken er fantastisk!
Server ostebollene mens de fortsatt er varme og nystekte, slik at osten inni bollene er bløt og deilig.
Nå har vinterferien startet for mange. Selv reiser jeg sydover i morgen og gleder meg til en ukes ferie. Det blir nok litt blogging ved bassengkanten, så dere hører fra meg..
Til dere som har tenkt dere på hytte og ski, poster jeg i dag oppskrift på supergode Rocky Road med sprø vaffelkjeks med sitronsmak og valnøtter. Dette er fantastisk å ha i tursekken eller som kos foran TV'en! Her kombineres mørk sjokolade med myke biter marshmallows, sprø biter hakkede vaffelkjeks og valnøtter. Jeg har brukt rosa og lyseblå marshmallows som gjør Rocky Road'en fargerik og kanskje spesielt populær blant barna, men smaken blir selvsagt den samme om du bruker vanlige, hvite marshallows.
I dag blir det en sunn oppskrift her på Det søte liv!
Fersk ingefær er av de eldste naturmedisinene som finnes, og er kjent for sin kraft til å bekjempe betennelsessykdommer og hjerte- og karsykdommer. Mest kjent er nok ingefær for å virke meget gunstig mot forkjølelse, enten det er forebyggende eller som behandling etter at du har blitt febervarm og ligger under dyna.
Sitron virker rensende og er stappfulle av vitamin C. Honning og varmt vann er også bra for kroppen.
Så er du forkjølet, er et krus med varm Ingefær- og sitronte definitivt en smart greie!
Jeg viser deg her to varianter av Ingefær- og sitronte: en med mild smak og en med skikkelig sterk smak, som røsker nokså bra i kroppen, men som til gjengjeld virkelig utnytter de gunstige effektene av ingefæren.
Trippel grunn til å lage seg deilige Brownies med valnøtter og vanilje!
Den gode vaniljesmaken kommer av ekte vanilje i deigen og at browniesene drysses med vaniljesukker før servering. Dette blir fantastisk sammen med den mørke sjokoladen og valnøttene.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5262 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Previous Slide
Next Slide
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinLinkedinEmail
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting: