Brukere online: 1757
Brukere i dag: 9987
Brukere siste 7 dager: 195570
250 g marsipan
50 g pistasjnøtter
Glasur:
100 g kokesjokolade
1 ts delfiafett
Pynt:
pistasjnøtter
Hakk nøttene fint og kna dem inn i marsipanen. Form marsipanen til små, ovale, flate rundinger.
Smelt kokesjokoladen sammen med delfiafett i en skål over vannbad. Gjør klar et brett som er dekket med matpapir.
Dypp hver marsipanbit i den smeltede sjokoladen (bruk for eksempel to gafler). La de renne litt av og legg hver bit på brettet med matpapir. Pynt med en litt finhakkede pistasjnøtter. Sett brettet i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Pass på at du bruker usaltede pistasjnøtter når du lager konfekten.
Oppbevar konfekten i kjøleskapet i en liten boks med matpapir mellom lagene.
Se også "Valnøttkonfekt".
2 kommentarer
hvor mange blir det av denne
hvor mange blir det av denne oppskriften
Hva gjør delfiafettet?
Hva gjør delfiafettet? Vurderer lage flere typer, alle skal dyppes i sjokolade men dette er eneste som trenger delfiafett. Er det dumt å ha delfiafett i andre typer, eller dumt å droppe det for denne typen? Hvilken effekt har det? Takk!
Skriv ny kommentar