Brukere online: 2816
Brukere i dag: 13963
Brukere siste 7 dager: 198652
Her har du en veldig saftig og KJEMPEGOD Rabarbrakake, som har ekstra deilig smak på grunn av at den drysses med sukker og kanel!
125 g smør
2 dl sukker
2 egg
3 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
Fyll:
150 g renset rabarbra
2 ss sukker
1 ts kanel
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Sikt sammen det tørre og rør inn i deigen.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Del den rensede rabarbraen opp i små biter. Stikk rabarbrabitene ned i deigen i pent sirkelmønster. Dryss over sukker og kanel.
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca. 30-45 minutter. Avkjøl kaken i formen.
Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende kakefat.
150 g renset rabarbra tilsvarer ca 3 middels store stilker.
Rabarbrakake er kjempefin å fryse!
10 kommentarer
Spe på med 10 gram grovmalte
Spe på med 10 gram grovmalte hasselnøtter i deigen Mmmmmmm............
Elsker is ❤️
Elsker is ❤️
Hakkede mandler sammen med
Hakkede mandler sammen med kanel og sukker på toppen og is eller creme fraiche ved siden av. Mmmm
Nydelig kake. Spesielt med
Nydelig kake. Spesielt med litt mandler på toppen.
Hadde litt rabarbra i
Hadde litt rabarbra i fryseren, enkel å lage og meget god!
Endelig en lettvint og veldig
Endelig en lettvint og veldig god rabarbra kake
Passer perfekt med mandler og
Passer perfekt med mandler og is:)
Enkel å lage og det tar neppe lang tid!
Anbefales;)
Nydelig kake! Saftig, akkurat
Nydelig kake! Saftig, akkurat passe søt og lett å lage. Falt i smak hos både voksne og barn ;-)
En velsmakende kake, mandler
En velsmakende kake, mandler på toppen er godt.
Har laget denne i alle somre…
Har laget denne i alle somre siden 2017! Lett å lage, veldig god - anbefales :)
Skriv ny kommentar