Brukere online: 866
Brukere i dag: 3917
Brukere siste 7 dager: 195450
3 egg
3 dl sukker
3 dl lettrømme
4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
Pynt:
4 store epler
2 ts kanel
3 ss perlesukker
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn lettrømmen (bruk stålvisp). Sikt i det tørre og bland deigen godt sammen.
Hell deigen i en rund kakeform (26 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Skrell eplene og del dem i båter. Skjær båtene i skiver og stikk dem inn i deigen i et pent sirkelmønster. Strø over kanel og perlesukker.
Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i ca 60 min. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv og ta kaken ut av formen. Fjern bakepapiret og sett kaken på et passende fat.
Kaken holder seg godt innpakket i plast i kjøleskapet.
4 kommentarer
Verdens beste eplekake.
Verdens beste eplekake. Saftig og nydelig på smak. Og enkel å bake
Ser veldig god ut! Tenkte å
Ser veldig god ut! Tenkte å bake den til helgen. Skal det ikke være smør i denne?
Kan den fryses?
Kan den fryses?
Veldig enkelt. Takk så mye.♥️
Veldig enkelt. Takk så mye.♥️
Skriv ny kommentar