Brukere online: 70
Brukere i dag: 1457
Brukere siste 7 dager: 195576
6 dl seterrømme
3,5 dl hvetemel
1,5 dl vann
2 ss sukker
1 ts bakepulver
Steking:
litt smør
Rør sammen seterrømme og vann i en bolle (bruk stålvisp). Tilsett sukker og bakepulver og bland godt. Ha til slutt i hvetemel og bland til en jevn vaffelrøre.
La deigen stå og svelle i kjøleskapet i ca 30 min.
Stek vaffelplatene i vaffeljern med litt smør i. Server vaflene nystekte med sukker.
Vær oppmerksom på at deigen blir nokså tykk ved svelling og at den derfor ikke ligner "vanlig" vaffelrøre som man øser i vaffeljernet.
Vaflene er absolutt best nystekte!
1 kommentar
Hei jg laget denne
Hei jg laget denne oppskriften men jeg skjønner ikke hvorfor vafflene blir rå inni:( hva kan man gjøre for å fikse røra at den ikke blir sånn?
Skriv ny kommentar