Rømmevafler

Rømmevafler
Ingredienser

6 dl seterrømme
3,5 dl hvetemel
1,5 dl vann
2 ss sukker
1 ts bakepulver

Steking:
litt smør

Fremgangsmåte

Rør sammen seterrømme og vann i en bolle (bruk stålvisp). Tilsett sukker og bakepulver og bland godt. Ha til slutt i hvetemel og bland til en jevn vaffelrøre.

La deigen stå og svelle i kjøleskapet i ca 30 min.

Stek vaffelplatene i vaffeljern med litt smør i. Server vaflene nystekte med sukker.

Tips

Vær oppmerksom på at deigen blir nokså tykk ved svelling og at den derfor ikke ligner "vanlig" vaffelrøre som man øser i vaffeljernet.

Vaflene er absolutt best nystekte!

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Hei jg laget denne oppskriften men jeg skjønner ikke hvorfor vafflene blir rå inni:( hva kan man gjøre for å fikse røra at den ikke blir sånn?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift