Brukere online: 89
Brukere i dag: 1975
Brukere siste 7 dager: 197066
3 egg
200 g sukker
1,5 ts mandelessens
150 g italienske makroner (Amaretti)
125 g hvetemel
125 g smør
50 g hasselnøtter
Pynt:
papirformer
15 g italienske makroner (Amaretti)
Smelt og avkjøl smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis. Knus makronene fint i morter. Hakk hasselnøttene fint. Bland alle ingrediensene i eggedosisen til en jevn deig.
Fyll deigen i doble papirformer. Dryss på litt ekstra knuste makroner. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15 min.
Amaretti får du nå kjøpt i de fleste store matvarebutikkene, blant annet på ICA.
Doble papirformer gjør at muffinsene holder fasongen bedre.
Muffinsene er kjempefine å fryse.
Skriv ny kommentar