Brukere online: 1658
Brukere i dag: 14163
Brukere siste 7 dager: 201557
100 g kokesjokolade
100 g melkesjokolade
100 g hvit sjokolade
Pynteforslag:
hele nøtter
sjokoladehjerter
cocktailbær
rosiner
apsikat
Ha bakepapir på et par brett som passer i kjøleskapet ditt.
Smelt sjokoladetypene hver for seg (dette er veldig lettvint å gjøre i mikro). Bruk to teskjeer og sett små topper av sjokoladen på bakepapiret, som deretter smøres litt utover til runde pletter.
Fordel tørket frukt, hele nøtter og/eller sjokoladepynt på plettene mens sjokoladen fortsatt er myk. Eksempelvis er "Sjokoladeplettene" på bildet pyntet med følgende:
Mørke pletter: gule og grønne cocktailbær, hele pecannøtter og rosiner.
Lyse pletter: hele cashewnøtter, hele pistasjnøtter og tørket ananas og papaya.
Hvite pletter: røde cocktailbær, hele hassenøtter og mørke sjokoladehjerter.
Sett brettene i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Du kan også la "Sjokoladeplettene" stivne i romtemperatur, men det tar litt lenger tid.
Oppbevar "Sjokoladeplettene" i en boks med matpapir mellom lagene. Boksen må stå kjølig, og helst i kjøleskapet, ellers vil "Sjokoladeplettene" smelte inn i hverandre.
Skriv ny kommentar