Brukere online: 2020
Brukere i dag: 21007
Brukere siste 7 dager: 196081
100 g smør
1,5 dl sukker
1 stort egg
1,5 dl hvetemel
0,5 dl kakao
0,5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Pynt:
100 g hasselnøtter
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn egget. Sikt sammen de tørre ingrediensene og rør inn i smørkremen.
Bre deigen utover i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Strø over hakkede hasselnøtter.
Stekes midt i ovnen ved 200°C i 10-12 min. Avkjøl kaken i noen i minutter i formen. Løft den så forsiktig ut av formen ved å ta tak i bakepapiret. Del kaken opp i firkanter mens den fortsatt er lunken. Avkjøl kakebitene helt på rist.
"Nøttesjokoladeruter" er fine å fryse!
Skriv ny kommentar