Brukere online: 1917
Brukere i dag: 36554
Brukere siste 7 dager: 197047
150 g smør
1,5 dl sukker
2 store egg
1,5 dl melk
2 ts bakepulver
300 g hvetemel
1,5 dl salte peanøtter
1,5 dl Non Stop
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene. Sikt sammen mel og bakepulver og bland i vekselsvis med melken. Hakk peanøtter og Non Stop grovt og rør inn i deigen til slutt.
Ha papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i muffinsformer ved hjelp av to spiseskjeer. Stekes midt i ovnen ved 225°C i 15 min.
Muffinsene får finest fasong om du har papirformer i muffinsbrett. Har du ikke muffinsbrett, bør du bruke doble papirformer, slik at muffinsene holder fasongen bedre. Pass da også ekstra godt på at du ikke fyller formene for fulle.
Muffinsene egner seg godt til frysing.
Skriv ny kommentar