Brukere online: 227
Brukere i dag: 951
Brukere siste 7 dager: 195612
400 g ekte marsipan (se tips)
Pynt:
sukker og kanel
Skjær marsipanrullen i skiver. Pass på å få dem noenlunde jevnt tynne.
Legg skivene på bakepapirdekkede stekeplater. Strø over sukker og kanel.
Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 8 min (pass nøye på at kakene ikke blir for brune). Avkjøles på rist.
Det er veldig viktig at du bruker ekte marsipan til disse kakene. Ekte marsipan fås kjøpt i de fleste matvarebutikker (lilla rull fra Odense). Vanlig figurmarsipan egner seg ikke spesielt godt til steking.
"Marsipanchips" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Se også "Cool Smiley marsipancookies" på detsoteliv.no og "Bakt marsipan" blant Innsendte oppskrifter.
Skriv ny kommentar