Brukere online: 133
Brukere i dag: 1559
Brukere siste 7 dager: 200606
250 g smør
3 dl sukker
2 egg
4 dl hvetemel
1 ts natron
1 ts vaniljesukker
1 stor pk Non Stop (mørk type)
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt mel, natron og vaniljesukker og rør i så du får en jevn deig. Bland Non Stop inn i deigen til slutt.
Sett små topper på bakepapirdekkede stekeplater ved hjelp av to teskjeer. Ha meget god avstand mellom hver, for kakene flyter mye utover under stekingen.
Stek kakene midt i ovnen ved 200°C i 8-10 min, eller til kakene er lysebrune i kantene. La kakene avkjøles på platen i 10 minutter før de flyttes over på rist med en stekespade og avkjøles helt.
1 stor pk Non Stop tilsvarer 250 g.
"Non Stop-kjeks" oppbevares i tettsluttet kakeboks, slik at de holder seg sprø. Vent til kakene er helt kalde før du har dem i boksen.
2 kommentarer
Veldig fort gjort, men…
Veldig fort gjort, men veldig gode. Har somregel ingrediensene i skapet, så fort gjort å lage om man får uforventet besøk 👍👍
Hvor lenge holder disse seg?
Hvor lenge holder disse seg?
Skriv ny kommentar