Brukere online: 70
Brukere i dag: 1395
Brukere siste 7 dager: 195581
Se så lekre!
Oppskriften gir 12 stk.
Banana Cupcakes:
2 store egg
175 g sukker
1,5 dl most banan
125 g smør
1 ts vaniljeessens
0,5 ts natron
0,5 ts muskat
0,5 dl rømme
2,5 dl hvetemel
Cream Cheese Frosting:
200 g kremost
50 g smør
3 dl melis
Chocolate Swirl:
50 g lys kokesjokolade
Pisk sammen egg og sukker. Rør i most banan og smeltet smør. Bland deretter i resten av ingrediensene.
Ha papirformer i muffinsbrett og fordel deigen i formene så de blir ca 2/3 fulle. Stek muffinsene midt i ovnen ved 175°C i ca 20 min til de er gjennomstekte. Avkjøl helt.
Rør sammen mykt smør med kremost og melis. Smør osterkremen oppå muffinsene.
Smelt sjokoladen (dette gjøres raskt i mikro). Bruk en teskje og ringle litt smeltet sjokolade på hver muffins. Bruk en tannpirker eller lignende og marmorer sjokoladen litt sammen med ostekremen.
Sett muffinsene kjølig så sjokoladen stivner.
Bruk godt modne bananer - det gir best smak. Banan moses raskt med stavmikser. 1,5 dl most banan tilsvarer ca 1,5 stk.
Disse cupcakesene er fine å fryse. Se også Banana Cupcakes with Cream Cheese Frosting.
Skriv ny kommentar