Druekompott med portvin


Blå druer som ligger i en sirup av portvin, sukker og balsamico er herlig tilbehør til ost!


Ingredienser:

1 dl portvin
2 dl sukker
1 crema di balsamico
- -
400 g blå druer


Fremgangsmåte:

Ha portvin, sukker og crema di balsamico i en liten kjele. La blandingen småkoke i 10 minutter så den får sirupskonsistens.

Del blå druer på midten. Ha de i kjelen og vend rund.

Ha blandingen i et serveringsglass og server til ost.

 


Tips:

Crema di balsamico er søt og tykk balsamicosirup. Fås kjøpt i de fleste matbutikker. 

Bruk faste, søte mørkeblå druer.

 


     

Druekompott med portvin
Ingredienser

1 dl portvin
2 dl sukker
1 crema di balsamico
- -
400 g blå druer

Fremgangsmåte

Ha portvin, sukker og crema di balsamico i en liten kjele. La blandingen småkoke i 10 minutter så den får sirupskonsistens.

Del blå druer på midten. Ha de i kjelen og vend rund.

Ha blandingen i et serveringsglass og server til ost.

Tips

Crema di balsamico er søt og tykk balsamicosirup. Fås kjøpt i de fleste matbutikker. 

Bruk faste, søte mørkeblå druer.

Sesong
Stikkord

2 kommentarer

Hei.
Hvor lang holdbarhet er det på disse?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift