Druekompott med portvin


Blå druer som ligger i en sirup av portvin, sukker og balsamico er herlig tilbehør til ost!


Ingredienser:

♥ 1 dl portvin
♥ 2 dl sukker
♥ 1 crema di balsamico
- -
♥ 400 g blå druer


Fremgangsmåte:

Ha portvin, sukker og crema di balsamico i en liten kjele. La blandingen småkoke i 10 minutter så den får sirupskonsistens.

Del blå druer på midten. Ha de i kjelen og vend rund.

Ha blandingen i et serveringsglass og server til ost.

 


Tips:

♥ Crema di balsamico er søt og tykk balsamicosirup. Fås kjøpt i de fleste matbutikker. 

♥ Bruk faste, søte mørkeblå druer.

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Druekompott med portvin
Ingredienser

♥ 1 dl portvin
♥ 2 dl sukker
♥ 1 crema di balsamico
- -
♥ 400 g blå druer

Fremgangsmåte

Ha portvin, sukker og crema di balsamico i en liten kjele. La blandingen småkoke i 10 minutter så den får sirupskonsistens.

Del blå druer på midten. Ha de i kjelen og vend rund.

Ha blandingen i et serveringsglass og server til ost.

Tips

♥ Crema di balsamico er søt og tykk balsamicosirup. Fås kjøpt i de fleste matbutikker. 

♥ Bruk faste, søte mørkeblå druer.

Sesong
Stikkord

2 kommentarer

Hei.
Hvor lang holdbarhet er det på disse?

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift